Tuesday, January 19, 2021

SELAMAT HARI JADI PAPA

 Assalamualaikum semua,

Hari ini bersiaran dari rumah, esok baru kerja di pejabat. Bila BDR ini dapatla kita masak sarapan pagi, tidakla asyik membeli je. 

Semalam 18 Januari 2021 hari jadi Edy yang ke 40 tahun. Tak sangka dah masuk 40an dah laki aku ni. Aku insyallah tahun depan cukupla 40 tahun jugak. Kami beza usia setahun je. 

Tahun ini tak sempat masak yang istimewa, macam tahun-tahun sebelumnya. Balik dari kerja aku cuma pesan mcD melalui grab je. Janji boleh makan bersama, walaupun bukan aku yang masak. Insyallah hujung minggu nanti kita masak yang istimewa. 

Ini gambar masa muda, Aiyan takde lagi masa ni.. 
Beli kek sepotong je kongsi lah dua beranak tu


Tak dan nak susun cantik-cantik Aiyan dah sibuk lapar katanya

Pie bery tu Aiyan yang makan, aku layan yang oldtime apple pie

Masih ranggup lagi, kongsi gigit sorang sikit pastu Aiyan habiskan

Ini mama sorangla makan


17 comments:

  1. Harijadi kena hari bekerja. Boleh bayang Dana masak istimewa nanti macam nasi minyak/ beriani ke. Hehe. Siap buat kek. Tidak sabar tengok gambar makanan waktu sambutan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tunggu hari rajinnya kak... hari kerja kadang tak sempat masak beria

      Delete
  2. happy birthdy utk papa aiyan...pie berry tu tk kesempatan lg nk try

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir untuk suami Dana.
    Tak makan istimewa pun tetap meriah dengan makanan mcd tu.

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday untuk papa aiyan. Sedap McD. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kerja dah petang rasa malas nak masak macam-macam hehehhe itu beli jelah kak

      Delete
  5. Hari birthday haruslah ada makan makan bersama :)

    Happy birthday, semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaminn..

    Mesti best menu special on weekend :)

    ReplyDelete
  6. itulah walaupun simple je mkn2nya janji ada ingatan... menu utk weekend tengah fikir ni nak masak apa heheheh

    ReplyDelete
  7. SANAH HELWAH HUBBY DANA SEDAPNYA MALAN MCD TU

    ReplyDelete

  8. ayo segera bergabung dengan kami hanya dengan minimal deposit 20.000 :d
    dapatkan bonus rollingan dana refferal ditunggu apa lagi
    segera bergabung dengan kami di i*o*n*n*q*q :-*

    ReplyDelete
  9. ohhh sama tarikh hari lahirnya dengan housemate saya dak nada..happy belated birthday papa aiyan!

    ReplyDelete
  10. Wahh selamat hari jadi papa aiyan!!! Walau sambutannya simple yang penting bersama dengan family tersayang!!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...