Saturday, December 26, 2020

WHITEKISH MAGIC CHARCOAL , SENYUM

 Assalamualaikum semua,

Teringat masa ambil gambar kahwin dulu, jurugambar tu ajar untuk senyum `cheese`. Senyum sambil sebut cheese, hasilnya senyuman kita manis sambil nampak gigi. Tapi kalau gigi kita kotor, kuning dan rosak nak senyum sambil sebut cheese pun tak nak kan. Cuma itulah kadang gigi jadi kuning, berkarang gigi dan mulut berbau bukan sahaja disebabkan kita tak gosok gigi tapi dari punca makanan kita dan pelbagai faktor lain.

Bila nak berbual dengan orang tapi nafas kita berbau disebabkan masalah gigi pun rasa tak selesa. Meh nak kongsikan produk Whitekish Magic Charcoal yang diperbuat dari serbuk arang atau acivated charcoal yang dihasilkan dari bahan semulajadi iaitu dari arang tempurung kelapa. 100 % bahan semula jadi, di iktiraf KKM, buatan Malaysia dan penghantaran percuma untuk seluruh Malaysia.

Antara manfaat dan kelebihan menggunakan Whitekish Magic Charcoal

- Dapat memutihkan gigi

- Membantu menghilangkan karang gigi

- Membantu menghilangkan masalah nafas berbau

- Tiada bahan penghakis (peroxide)

- Meneutralkan tahap PH dalam mulut


Produk Whitekish ini telah mendapat kelulusan KKM dan kandungannya selamat digunakan tanpa was-was.


Cara penggunaannya sangat mudah, hanya ikut langkah-langkah seperti gambar di atas dan lihatlah kesannya seawal seminggu penggunaan.


set lengkap Whitekish, serbuk arang dan berus gigi

Model arang di sebelah itu... tapi gigi putih tau

berus yang padat dan lembut 

 Baru 3 kali penggunaan tapi dah nampak hasilnya, kalau seminggu tentu lagi best

 

say cheese... 


Untuk pembelian dan info lengkap boleh klik website dan kontak nombor di bawah:

Website: www.whitekish.com 

017-8898878 (call/ SMS/ whatsapp)


12 comments:

  1. Haah kadang minum kopi buat gigi jadi tidak putih.

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik ni.. terus bersemangat untuk senyum nampak gigi ya hehehhe

    ReplyDelete
  3. makin manis laa senyum sis Dana kita nehh

    ReplyDelete
  4. mmg kena tiap hari pakai la kan baru gigi ok kan

    ReplyDelete
  5. ohh macam tu pakai dia. seminggu pertama je lah boleh gosok hari hari 2 kali. lepas tu 2 kali je dalam seminggu. kalau sambung hari hari luruh pulak gigi :)

    ReplyDelete
  6. Ha ah la, bertambah putih gigi. :)

    ReplyDelete
  7. senyuman lebih cun lepas ni hehe

    ReplyDelete
  8. nak trylah.lepasni takyah nak senyum simpul lagi,sengih je depan kamera hehe

    ReplyDelete
  9. Wah.. berkesan.. memang best nie..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...