Wednesday, December 30, 2020

TERIMA KASIH KAK AZIAN DAN KAK AIDA

 Assalamualaikum semua,

Minggu lepas aku ada dapat kiriman dari 2 orang kawan blogger ini kak Azian Elias di Shah Alam dan kak Aida di Melaka. Itu antara yang seronok berkawan walau di alam maya, aku ni ada kawan komen di blog pun dah rasa seronok dapat hadiah kiriman lagi la bahagia. Moga Allah murahkan rezeki buat akak berdua ini juga. 😊

Ikan kering, banyak juga diberi

Kerepek belinjau, memang kegemaranku

Bilis halus pun dapat

Gajus mentah... banyak juga

Kerepek belinjau dah di goreng

Ini dari kak Aida...comel

Terima kasih kak

Cute sangat tag dan note ni... nasib bug bukan ulat heheheh

19 comments:

  1. Kepek belinjau tu paling sedap tuu..
    Kalau goreng sebalang, sekejap boleh licin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe betul tu kak, lagilah bila ada geng makan

      Delete
  2. Itulah tidak harap tapi dapat pemberian rasa bersyukur.
    Alhamdulillah. Semoga ukhwah dalam blog berkekalan. Insya Allah.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah banyak rezki dana

    ReplyDelete
  4. Rajin memberi
    banyak merasa.
    Semoga dilumayankan rezekinya

    ReplyDelete
  5. Alahmdulillah rezeki kan Dana.
    Semoga ukhwah sesama blogger sentiasa dirahmati.

    ReplyDelete
  6. tu laa seronok bila berblogger . Kenal orang seluruh negeri , boleh bertukar rasa .

    ReplyDelete
  7. asal singgah blog kak dana ni makanan jugak yang paling mengancam!

    ReplyDelete
  8. Comel betul sticky note dont bug me tu. hehe

    ReplyDelete
  9. Betul kak dana, kawan kawan komen pun dah suka apatah lagi dapat hadiah. Memang bahagia betul :)
    Alhamdulillah. rezeki dapat kawan kawan maya yang pemurah.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. murah rezeki dana dan juga pemberi..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Murah rezeki kak dana. Moga murah juga rezeki si pemberi...

    Kerepek belinjau tu sedap makan dengan nasi dan kuah... Nyummy...

    Sticky note tu comeelll!!!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...