Tuesday, February 23, 2021

BAJU TSHIRT COMEL

 Assalamualaikum semua,

Hari ini nak tayang lagi pesan ulang baju dengan adik ipar untuk Aiyan dan Ecah. Bukan main suka Aiyan dapat baju baru dan 2 helai baju little pony untuk Ecah.

Baju ini sehelai RM15 untuk saiz besar dan RM13 untuk saiz kecil. Kain pun sedap pakai dan selesa. Paling comel boleh pilih design, warna dan letak nama. 

Sesiapa berminat, boleh la jenguk di fb adik ipar ku ini.

Cari naqniq printing


Terus pakai baju pony ni, comel warna pink nya

Ini pun comel

Warna hijau untuk Aiyan

Gambar dan tuan yang pakai sama comel

Ini baju yang dia tak sabar sangat nak pakai... 
 

15 comments:

  1. Untuk ibu Aiyan tak buatkan sekali ek

    ReplyDelete
  2. baju yang ada gambar we bare bears tu comeel. sb minat sangat kat kartun tu hehe

    ReplyDelete
  3. Comel lah. Gambar yang dicetak pun cantik.

    ReplyDelete
  4. Waahj..bagusnya...boleh letak nama. Anak anak selqlubtertukqr baju sebab saiz dekat nak sama semua

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat trekking. dah lama saya tak trekking

    ReplyDelete
  6. Makin banyak baju comel Aiyan. Eh comelnya Ecah dapat baju Pony.

    ReplyDelete
  7. Amboi aiyan senyummm sukee la tu dapat baju baru ^_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...