Wednesday, February 24, 2021

CUCI MATA , SAKIT KAKI

 Assalamualaikum semua 

Sudah beberapa kali pagi-pagi pusing sekitar rumah, semalam maktek ajak pergi tempat lain. Kene keluar dari kawasan apartment dalam 1km lebih sampai la tempat ini, di perumahan orang kaya tepi ni heheheh. 

Cantik bagi aku, penat kaki jalan pun hilang bila tengok pemandangan cantik. Pergi balik dapat la 2km cuma kawasan rumah aku ni berbukit mengah la jugak.

Tengok live memang lagi cantik

Bila aku kerja kadang sendiri-sendiri dia sampai sini

Nun di atas gunung tu boleh nampak Genting Highlands

Bandar Taman Melawati

Dah puas hati, kita balikla... sebab suami masing-masing nak pergi kerja anak pulak kat rumah

Cuci mata tepi rumah tapi best lg cuci mata jauh sikit hehehehe

15 comments:

  1. Hehehe....cuci mata memang best... tapi kesan sampingan tu yg tak daya nak hadap. Sakit kaki

    ReplyDelete
  2. Isk cantiklah. Cuci mata tengok dari atas bukit.

    ReplyDelete
  3. bagusla dana exercise kaki kasi darah mengalir.. 😅

    ReplyDelete
  4. Yang jauh tu lagi syok.. hehehe.. Cantik juga memandang pemandangan hijau nie.. sejuk je mata..

    ReplyDelete
  5. sometimes, phone tak dpt capture kecantikkan yg mata nampak kan ?

    ReplyDelete
  6. sejuk mata memandang... love green

    ReplyDelete
  7. banyak pemandangan hijau di sekitar kediaman,dpt menenangkan perasaan

    ReplyDelete
  8. Best gak ada permandangan cantik. Jalan jauh sikit pun tak rasa penatnya tengok permandangan cantik tu.

    ReplyDelete
  9. Bestnyaaa..akak suka aktiviti ni...

    ReplyDelete
  10. cuci mata..time pegi best. Time balik kalau boleh nak naik grab je hahahah

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...