Monday, November 1, 2021

DINE IN DI KFC

 Assalamualaikum semua,

Rasanya berbulan- bulan dah tak makan di KFC, tetiba teringin pulak makan kat situ. Jumaat malam sabtu tu ajak Edy dan Aiyan makan kat situ ingat nak pesan burger double down tu tapi dah takde promosinya. Beli jelah apa pun janji dapat layan  makan di KFC. 

Kitaorang suka pergi di KFC Wangsa maju

Menu yang biasa kami pesan


27 comments:

  1. kann asyik tapau je
    rasa nk dine in kfc cam dulu2 he hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak, rindu lak nak makan-makan kat situ

      Delete
  2. Hehe itulah makan di restoran selesa terus makan. Lepas itu terus balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak, mkn panas-panas lagi... layan suasana makan di kfc best

      Delete
  3. Sedapnyaaa.. lama juga tak dine-in di KFC ni...

    ReplyDelete
  4. sy pon dh lame sgt xdine in kat kfc.. sllu tapau je.. kalo mkn kat umh mmg betol2 mkn.. ayam habis licin smpai ke tulang.. kalo dine in mcm cover2 skit mkn.. xpuas ati.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha akak lak rindu makan dine in, ayam tu makan je honges je buatpe nak malu nya hahahha...

      Delete
  5. tula sejak tkleh dine in..mmg delivery je la....bole dine in dpt mkn ayam panas2 yummy kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu kak, mkn ayam panas-panas ranggup lagi

      Delete
  6. wah sedapnya... lama gak tak makan kfc secara dine in.. sedap makan panas2.. drive thru biasa dh sejuk bila sampai umah.. 😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ayam gorengnya dah sejuk kadang tu kan

      Delete
  7. Lama jugak tak makan KFC. Dine in tu lagilah lama..beli pun drive through je. Sesekali nanti tak ramai orang okaylah dine in.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kfc wangsamaju tu masa akak datang tak ramai orang pun, mungkin ramai yang balik kampung sebab selalunya memang ramai orang

      Delete
  8. akak selalu beli makan kat rumah je Dana. drive thru selalunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali teringin nk rasa suasana dine in di restaurant kfc tu...

      Delete
  9. ngidam kfc la pulak kat cikkak dana tuuh., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la ngidam wak cuma rasa nak makan, macam wak dok beli makanan kt doha tu.... takkan ngidam sebab ngandung kot huhuhui

      Delete
  10. DINE IN KFC LAYAN SELERA YA DANA..AIYAN MESTI HEPI

    ReplyDelete
  11. Lama juga tak dine in kfc.. hehehe

    ReplyDelete
  12. lum berani lagi bawak anak2 dine in, selalu memang tapau je

    ReplyDelete
  13. Yang seronok pasti Ayyan kan? haah la lama x dine in KFC

    ReplyDelete
  14. baru je take away untuk sarapan pagi tadi

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...