Wednesday, June 9, 2021

WW AHMAD TEA

 Assalamualaikum semua,

Selalunya kalau hujung minggu aku buat air teh o lipton je. Tapi kalau bulan puasa suka teh o yang ada bau buah... segar lain macam. Ini teh yang aku guna sekarang.

Sedap bau dia segar rasa

Masa bulan puasa perisa strawberi

Tukar mangga pulak, yang belum buka tu passion fruit & peach

24 comments:

  1. Rasa tropika. Sedap minum, rasa segar dan gembira sahaja.

    ReplyDelete
  2. Packing dia pun cantik kan dana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul kak... mudah nak simpan sebab satu - satu gitu

      Delete
  3. Ahmad tea ni sedap kan? akak suka mango

    ReplyDelete
    Replies
    1. dana suka semua yang buah kak... segar je rasa

      Delete
  4. I like ahmad tea.. but the "Pure Green Tea" without sugar. Buat cold drink dgn ice untuk makan tgh hari. Rasa selesa kt perut. Patutlah restoran jepun selalu hidang green tea kt kedai diorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. green tea selalu buat untuk 1 mug je yang ini untuk minum pagi hehehe...

      Delete
  5. ahmad tea ms akak kt london dlu ada minum..kebetulan masa tu...mcm2 jenis perisa ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dari london kan dia ni... memang banyak perisa nya kak

      Delete
  6. Pernahhh minum yang strawberry punyaaa, memang sedap baunya dan rasanya. Tapi tak terbeli beli lepas tu, beli yang lipton aje hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak sevelum ni viasa beli jenama lipton yg perisa buah tp kadang xde tu tukar ke ahmad tea

      Delete
  7. Dulu ingatkan kalau namanya teh, yang biasa kita minum tu laa. Rupanya ada macam-macam perisa, aroma dan jenis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahmad tea ni antara yang banyak perisa, rasa pun sedap tak terlalu pekat sangat

      Delete
  8. wahh mcm2 flavor..mesti sedap semuanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... ada lagi yg bau bunga apa semua tapi akak minat yg buaj je

      Delete
  9. Segernyer minum panas2
    terasa buah2annya.

    ReplyDelete
  10. tak pernah tgk lagi ada teh mcm ni, waaa nampak menarik.. nak cuba juga

    ReplyDelete
  11. Akak pun suka Ahmad tea yang macam ni...letak kat opis..bancuh setiap masa paling suka rasa Peach ngan passion fruit tu...

    ReplyDelete
  12. Sedap juga layan teh berperisa buah buahan ni. terapi gak bau buah sedap sedap

    ReplyDelete
  13. Sha pun suka jenama Ahmad Tea ni.. Mangga tu je tak pernah rasa lagi.. Strawberry dengan passion fruit tu memang kesukaan..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...