Tuesday, April 13, 2021

TERIMA KASIH KAK AMIE

 Assalamualaikum semua,

Selamat berpuasa ya hari ini kawan-kawan buat yang dapat berpuasa. Moga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna. Pagi tadi kejut Aiyan bersahur dalam jam 5.20 pagi, makan memang aku suap lah senang sikit. Siapkan juga air milo untuk dia. Itu pun dari pagi asyik tanya bila dia boleh makan? dah pesan jangan makan atau minum di transit, makan atau minum lepas azan Maghrib kat rumah. Harapnya berjaya lah dia.

Semalam petang aku ada terima panggilan dari adik DHL tak silap. Katanya ada  hantar barang dan aku minta dia tinggalkan di bawah ampaian depan rumah. Sambil tu fikir aku takde buat pembelian menggunakan DHL. Petang tu sampai rumah terus nampak parcel tu, dia selit tepi pasu, risau hilang katanya. Lepas tu bila dah buka, wowwww... terus tahu dari siapa. Terima kasih akak Amie`s Little Kitchen bagi dana hadiah best ini sebab jadi antara Top 10 Komentator Mac 2021

Banyak yang diberi, semua cantik dapat brooch dengan mutiara yang cantik, ada juga butang baju melayu bermutiara. Fridge magnet yang cantik dan rantai tangan mutiara. Suka betul dana, terima kasih ye kak. 

Beg kertas ajaib, pink lagi

macam-macam ada

terima kasih banyak ye kak

comel dan cantik

butang baju melayu ini pun cantik... dengan mutiara hitam


cantik kan... 

comel bentuk pepatung brooch nya

wsalam akak yang manis juga.... 

37 comments:

  1. Selamat berpuasa Dana.
    Hehe banyak dapat sesuai guna untuk raya nanti. Eh kecuali magnet peti sejuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh magnet tu guna di peti sejuk cantik jugak

      Delete
  2. Alhamdulillah.. tahniah..moga persahabatan itu sentiasa terjalin kukuh..tumpang gembira

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Dana, cantik-cantik hadiahnya..Gelang mutiara tu cantik sangat! Bolehla melaram masa raya nanti :)

    ReplyDelete
  4. tahniah Dana, cantik2 mutiara Sabah dari Amie ye,rezeki tu

    ReplyDelete
  5. Ramadhan Kareem..
    Selamat menunaikan ibadah puasa buat Dana sekeluarga..
    Semoga ayyan dapat bertahan hingga ke Maghrib ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ˜

    Tahniah dpt byk hadiah Tu.. rezeki diawal Ramadhan..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Kiriman kecil Kak Amie selamat sampai. Moga Dana gembira menerimanya.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah kiriman dari jauh dah sampai. cantik cantik semuanya. Eh comel pulak brooch pepatung tu kak dana. Wahh dah rasmi dah gelang tangan tu. Saya belum pakai lagi :)
    Tahniah, boleh buat pakai raya ni :)

    ReplyDelete
  8. Wah! bracelet tu memang sesuai sangat dengan Dana

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah
    Semoga dilumayankan rezeki Dana dan Amie juga

    ReplyDelete
  10. Bestnyaaaa dapat hadiah! Cantikk pulak tuuu, boleh pakai time raya nanti kan kak dana hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, takut belum raya pun dah rasmikan ehehehe

      Delete
  11. wahh hadiah mutiara dari sabah tu bahh.. ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  12. wow...bestnyaa...cantik sangat sangat

    ReplyDelete
  13. Selamat menjalani ibadah puasa pada kali ini

    ReplyDelete
  14. Akak pun dah dapat dan dah update dah kat blog...seronok dapat hadiah ni...selalu bagi hadiah kali ni dapat hadiah kan...memang best laa

    ReplyDelete
  15. cantik gila smua kan ! love it all

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, rezeki ramadhan mungkin

    ReplyDelete
  17. AJOQQ agen jud! poker online terpecaya dan teraman di indonesia :)
    gampang menangnya dan banyak bonusnya :)
    ayo segera bergabung bersama kami hanya di AJOQQ :)
    WA;+855969190856

    ReplyDelete
  18. Wah, cantik brooch, butang baju melayu dan bracelet. Tahniah, Dana, menang hadiah. :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...