Friday, March 26, 2021

HAPPY 11TH ANNIVERSARY

 Assalamualaikum semua,

Hari ini takde kongsi resepi, aku pun dah kehabisan resepi untuk dikongsi hehehhe. Kita cerita pasal tarikh hari ini ya, tarikh sama 11 tahun lepas kami selamat diijab kabulkan. Esoknya hari sanding pulak. 

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yang ke-11 buat kami. Moga ikatan suci ini kekal hingga ke akhirnya. Aku akui dalam perkahwinan Edy manusia yang paling sabar. Kesabarannya setinggi gunung Everest, sebab aku la yang selalu hilang sabar, yang selalu kaki berangin, kaki bebel, kaki malas kemas hehehehe. Terima kasih terima aku seadanya. 

Posing masa lepas nikah


ini la pertama kali aku pakai contact lense hehehhe... kelakar betul

Masa lepas akah nikah, itu belakang pakcik aku dan atok aku hehehe... 

Bersading hari selepas itu

oopppss

kami 11 tahun dulu... 

kanan cincin masa risik kiri cincin dapat masa nikah, dua-dua masih muat lagi tapi tulah cincin muat baju tak muat dah hehehehe

gambar raya haji tahun lepas... laki aku ni payah nak ajak gambar berdua


dua-dua membesar bak juara


22 comments:

  1. Nasib baik boleh pakai contact lens.
    Alhamdulillah sampai ke-11 tahun. Harap berbahagia hingga ke Jannah. Amin.

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary Dana and husband.. Smoga bahagia smp hujung nyawa

    ReplyDelete
  3. happy anniversary Dana dan suami. semoga kekal hingga Jannah

    ReplyDelete
  4. tahniahnyerr., semoga berkekalan ., aminn

    ps. peace yoh! ;p

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah! Happy Anniversary Dana dan Edy ๐Ÿ’
    Itulah rahsia rumahtangga harmoni, kena ada at least salah sorang darjah kesabarannya tinggi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehhe betul tu kak, dana memang terus terang dari sebelum kawin perangai yang agak tak sopan hehehhe mujurla dia mmg jenis sabar n cool je

      Delete
  6. Alhamdulillah. Hidup saling melengkapi. Gunung Everest tu tinggi, ada pendaki yang sampai ada yang tak sampai.Moga terus kekal kesabarannya heheheee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh amin terima kasih kak. itulah betapa dia punya kesabaran tinggi tu melayan kerenah bininya

      Delete
  7. Happy Anniversary Dana n Edy.
    Moga rutin harian dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete
  8. Happy Anniversary...moga ikatan perkahwinan, kebahagian kekal hingga ke jannah...aminn

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah cecah 11 tahun. Happy anniversary akak. Semoga berbahagia selalu! :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah ,,selamat ulangtahun perkahwinan Dana dan suami ,semoga berbahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Tahniah Kak Dana..
    Selamat Ulangtahun Perkahwinan kak dan suami :)
    MOga berbahagian kekal hingga Jannah :)

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary sis dana and husband.

    ReplyDelete
  13. Eppi Anni bersari dana
    Semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Many more to come..
    semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  15. Selamat ulang tahun perkahwinan. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  16. Happy Anniversary kak dana dan husband. Semoga bahagia sampai syurga. Aaminnn

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...