Monday, May 24, 2021

SELAMAT HARI LAHIR KE 60 MAK NOR

 Assalamualaikum semua,

Hari ini aku BDR esok baru kerja di pejabat tapi hati risau sangat dengan kes covid negara kita yang mencanak lain macam. 

22hb bersamaan sabtu adalah hari lahir emak aku yang ke 60 tahun. Maktek ajak buat belikan bouquet kejutan untuk emak, nasibla kawan aku boleh ambil tempahan lagi. Kami semua sengaja tak call mak atau bagi ucapan hari tu. Buat macam takde apa... petang dalam pukul 5 lebih kawan hantar memang mak betul-betul terkejut.

Doa kami, moga Allah sentiasa lindungi emak abah di kampung. Moga Allah panjangkan usia emak, murahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan bahagia selalu. 🥳🥳🥳

Nasib mak tak nangis


Puas hati dengan bouquet kawan aku buat, cantik

Siap belon baru la cun hehheheh



Buah ada banyak puas hati

Nampak ada orang sekodeng, kami sepakat bulan 7 nanti kene buat kejutan untuk abah jugak hehehh

Adik kat kampung beli cheese tart untuk mak

Cheese tart biscoff

Makyan adik no 4, hadiah kan emak cincin emas... 

24 comments:

  1. hepi besday bonda dana tuh., aminn

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, bahagiakan mak ayah :) Happy birthday Mak Nor

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya untuk emak kak dana.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir mak kak dana! Semoga dikurniakan kesihatan yang sihat sihat selalu, dilimpahkan rezeki yang berterusan, berbahagia selalu dan dilindungi, dirahmati oleh Allah :) Sweet 60 makcik! ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya rabbal alamin... terima kasih Atiqah

      Delete
  5. Selamat hari lahir untuk mak kak Dana. Seronok dapat surprise dari anak anak dan dapat hadiah. Semoga mak kak Dana sihat dan happy selalu. Aminn...

    ReplyDelete
  6. happy birthday! semoga sihat selalu!

    ReplyDelete
  7. Haha mesti terkejut sangat mak Dana. Mac tahun lepas pun adik buat kejutan u tuk emak.
    Cantik jambangan buah itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah dah kami pun takde sebut apa pun dari pagi tu... mmg suprise betul

      Delete
  8. Selamat Hari Lahir Buat Mak Dana...seronoknya ank- anak buat surprise kan...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, dah warga emas
    6s macam wak juga
    Semoga sentiasa sihat dan dalam lindungan Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin wak, terima kasih... dah geng 60 an macam wak jugak ya

      Delete
  10. Sweetnya! Mesti rasa gembira berganda-ganda mama Dana. Moga sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  11. sanah helwah mak dana sht sejhtra selalu

    ReplyDelete
  12. Happt belated befday bonda kak dana :)

    ReplyDelete
  13. ha'ah cantik gubahan buah tu. Happy mak akak dapat hadiah birthday hehe

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday buat Mak Nor.. Semoga diberi kesihatan yang baik..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...