Tuesday, May 4, 2021

PROGRAM SINAR RAMADHAN

 Assalamualaikum semua,

Hari ini dah 22 Ramadhan, cepat nya masa berlalu. Ingat lagi tak hari yang aku cuti sebab tak sihat tu dan Edy yang hantar dan ambil Aiyan ke sekolah? Hari tu balik dari sekolah dia terus tunjuk dekat aku dia dapat hadiah. Nombor 2 bercerita dan nombor 3 azan. Alhamdulillah dan tak sangka, memang beberapa hari tu dia ada suruh papa nya ajar dia azan. Berlatihla sehariah dia dari pagi bawak ke malam.

Tak sangka pulak dia menang. Kalau bercerita tu boleh agak sebab dia memang suka baca buku dan bercerita. Sampai rumah tu terus dia bukak plastik dan beria guna apa yang dia dapat tu. Gembira betul dia

Sampai 2 hadiah ya

Hadiah biasa tapi dia dah gembira sangat

Boleh la yen, nombor 3 pun ok jugak

Antara kawan yang menang juga

27 comments:

  1. Yeay..good boy...Ayyan pandai..nanti buat lagi ye...

    ReplyDelete
  2. Tahniahh Aiyann! Walaupun hadiah simple je tapi dah cukup menggembirakan untuk budak budak kan kak dana.
    Goodluck untuk masa hadapan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih, iya budak-budak ni hadiah simple pun mereka happy sangat

      Delete
  3. Tahniah untuk Aiyan. Seronoknya dia, dapat hadiah. :)

    ReplyDelete
  4. tahniahhhh Aiyan.. hadiah simple tapi bole boost semangat budak2 hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh seronok lah aiyan. Dapat hadiah banyak. Happylah menang.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. tahniah ayyan.tumpang seronok untuk aiyan. bagus kalau anak2 masuk pertandingan, self confident ada.
    Walaupun hadiah simple je tapi dah cukup menggembirakan untuk student.. kan kak dana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang suka join kalau ada apa-apa pertandingan kat sekolah, kadang antara kelas je pun ok

      Delete
  7. Tahniah! Aiyan ish!!! mestilah gembira dapat hadiah hehehee...
    Kalau Mrs. A pun gembira pastu tak sabar nak guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe betul tu kak, sibuk lah terus nk guna semua yang dapat

      Delete
  8. 2 hadiah menang sekali. Usaha tangga kejayaan.

    ReplyDelete
  9. Tahniah Ayyan. Ada bakat, apabila diasah maka menyerlahlah ia. Tahniah, ayah Ayyan rajin ajar Ayyan azan.

    ReplyDelete
  10. Wahhh, tahniah Aiyan.... itu la ubat sakit mama yg tak sihat tu :) moga moga terus berjaya :)

    ReplyDelete
  11. brillian boy aiyan tuuh., mak pon tumpang gumbira jugak kahhhnnns., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe alhamdulllah wak, janji ada usaha dia pasti ada kejayaan

      Delete
  12. Alhamdulillah tahniah Aiyan..terbaik bijak

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. tahniah Aiyan. berkat latihan Aiyan berjaya jugak menang. Seronok lah dia dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  14. tahniah Aiyan
    Mungkin banyaklagi bakan Aiyan yang boleh dicungkil

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...