Monday, September 27, 2021

PKP, PKP ASYIK TAMBAH TAMBAH LAGI...

 Assalamualaikum semua,

PKP ni buat aku jadi malas, malas makeup dah lama muka tak berbedak bergincu. Lagilah bila pakai mask sepanjang masa di pejabat ni, selalu jadi comot mask tu. Sudahnya gitu jelah heeheh...

Budak yang makin bulat sejak pkp ni... 

Nampak pucatla sikit tapi apa ada hal kan hehehe

Nampak mata je, itu yang lagi malas nak berias

17 comments:

  1. Kalau makeup pun terlindung sebalik mask..

    ReplyDelete
  2. Saya pun malas nak mekup. Nanti tertinggal kesan lipstik pada face mask. Biarlah rupa ori hihihii lagi selesa.

    ReplyDelete
  3. Jimat makeup time pkp ni. Leceh gak makeup kalau mask kotor. Makin bulat ye dak Aiyan.Tapi nampak macam susut sikit kak.

    ReplyDelete
  4. Lawanya Dana walaupun tak mekap. Skrg ni sama lah nak berhias pun akhirnya pakai mask. Pakai yang asas sahaja lah.

    ReplyDelete
  5. Hehe Aiyan gembira duduk rumah.
    Sekarang ini pelitup muka jadi fesyen gantikan gincu. Tengok macam-macam warna pelitup muka.

    ReplyDelete
  6. Make up separuh je la sis.. hahaha.. tak mekap pun lawa je ni . So tak de hal . hee~

    ReplyDelete
  7. sama, saya pun dah lama tak make up

    ReplyDelete
  8. sy mekap jgk kak pegi keje jrng2 skali..
    nk abiskan brng mekap.. haha..

    ReplyDelete
  9. adoi..tak apa lah..sabar tu iman ..inshaAllah pasti ikhlas bila kita redho..

    ReplyDelete
  10. pkp mcm2 benda baru terjadi he hee
    sama akak Dana skrg bedk pun malas nk pakai

    ReplyDelete
  11. ammi pakai bedak & lip gloss. kalau tak pakai rasa kering je bibir

    ReplyDelete
  12. sy pakai moist & sunscreen ja, bibir letak lip balm supaya x kering. sbb pakai mask, malas bsantek p keja 😂

    ReplyDelete
  13. Tak perlah tak mekap pun, bukan nampak pun kan hihi… Yg penting mask match ngan tudunggg, tak gitu? Yg best Ayyan lah , tak payah gi sekolah, pdpr boleh ngelat tak?

    ReplyDelete
  14. kami zaman sblm covid pun mls nk makeup.haha. suami ckp dulu zaman dating bkn main lagi pipi merah

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...