Tuesday, September 28, 2021

HANDSOME KE IDOK....

 Assalamualaikum semua,


Sejak PKP 3.0 kedai gunting rambut tutup, Edy pulak malas nak gunting rambut dia. Sebab beberapa kali pernah potong tapi ada tersalah, terpotong lebih dan macam-macam lagi ter jadi dia tak berani nak gunting lagi. Bila kedai gunting dah buka, aku suruh pi potong rambut Aiyan, dahla rambut dia jenis tebal, kasar kalau berpeluh bau masam. Semalam petang Edy balik kerja awal, suruh bawak pi kedai gunting rambut, sampai rumah tu baru lah `ensem` hehehe.


handsome ke idok?


rambut dia dah rupa topi keledar dah... 
tak menaham mama nengok rambut dia tu

25 comments:

  1. wahh dh ensem dh aiyan potong rmbut!

    ReplyDelete
  2. wah..nampak smart rambut dah potong..ensem:)

    ReplyDelete
  3. nampak lebih segak. dan mamanye punn. boleh pula panggil topi keledar hahaha

    ReplyDelete
  4. Yes.. Rambut panjang antara kesan dr PKP😅..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini kalau panjang macam perempuan takpe, ni tebal dah macam apa dah

      Delete
  5. tula bila kedai gunting rambut tutup..mmg panjang la kan...husband aritu pn soh akak gunting..takut la nk guna mesin tp tula tgk rambut dh serabai btul haha..nasibaik aritu dh buka..slamat la die potong kt kedai..aiyan dh ensem ngan rambut baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni ada beli mesin untuk sodok rambut tu, tapi sekarang papa nya dah malas nak guna

      Delete
  6. Of course lah ensem smart Aiyan dah potong rambut :)
    Ceria dia dah gunting rambut ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tak suka gunting rambut sebenarnya, tapi rimas emaknya tengok

      Delete
  7. Hari pertama kedai gntg buka lps PKP, haaa beratur org serupa mau masuk mall 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kami ambil masa beberapa hari dulu baru ke kedai gunting, dan bukan hari minggu

      Delete
  8. Antara kenangan PKP…rambut masing-masing...Ya Allah 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak, dah rupa apa dah macam topi keledar

      Delete
  9. Memang lebat rambut Aiyan. Sudah potong pun nampak tebal tengah itu. Hehe. Selamat daripada botak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, pernah sekali orang yang potong tu salah potong, tak botak tapi macam askar tu... memang kene bebel lah... dah bulat macam apek si aiyan masa tu

      Delete
  10. Simpan panjang Ayyan…. Barulah rockkkkk hihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...