Wednesday, December 8, 2021

WW BUAT ORANG LAPAR

 Assalamualaikum semua,

Berhenti di lampu isyarat, toleh kanan... aduh terus rasa lapar πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

21 comments:

  1. Replies
    1. kalau ternampak gini... agaknya menggoda ke idok heheheh

      Delete
  2. betul..ammi pun pernah nampak. Dan-dan tu anak nak makan KFC pulak...haduhhhhh.
    apa kes lunch makan KFC?? kenyang sejam je nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahhaah makan kfc kene amik beger lah kenyang sikit

      Delete
  3. akak belum ternampak lagi ni. gambar pakcik tu ngan sebakul ayam, buat kita rasa lapar pulak :)

    ReplyDelete
  4. Dengan nampak ayam goreng rangup mcm tu memang terus lapar dibuatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah nampak dia pegang ayam goreng tu, eh terus teringat-ingat

      Delete
  5. Nasib dah makan hari tu ngan Aydan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi teringat-ingat gak walaupun minggu lepas dah layan kfc hehehe

      Delete
  6. hahaaa... mengoda betul iklan cara camtu kan. cuma KFC kebelakangan ni resepi dia makin fail kat tekak saya tambah quality makanan dah tak rasa cam dulu lagi. selalu kecewa, kat satu outlet tu, selalu je masin yg teramat sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah iklan dia tu memang next level hahahha.... buat masa ni tempat aku ayam saiz masih besar, rasa ok cuma betul lah resepi baru dia kadang tak best, rasa dekat kulit je daging tak rasa, tak macam mcd punya ayam goreng rempah tu rasa meresap dalam daging dia tu

      Delete
  7. Aduh, tengok pagi pagi terus rasa lapar jugak. Memang buat orang lapar betullah. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, kalau tengok live dekat-dekat lagilah terliur

      Delete
    2. itulah, kalau tengok live dekat-dekat lagilah terliur

      Delete
  8. kalau berselisih ni, mau drive terus ke kfc ni...

    ReplyDelete
  9. dh mcm2 iklan skrg ni πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
  10. Amboi bukan main marketing. Kalau KFC ni tengok gambar je automatik terhidu bau sekalj hahahha

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...