Wednesday, November 11, 2020

WW MELATI TAKOYAKI

 Assalamualaikum semua,

Aku suka buat pesanan takoyaki di sini. Harga berpatutan, takoyakinya sedap besar dan isi dia pun besar. Puas makan.

Boleh cuba ke ig nya atau nombor telefon itu



Fish flakes dia pun banyak

Ada sos juga tapi aku suka makan kosong sebab sedap dah

Aku suka amik yang isi octopus dan udang

26 comments:

  1. Selalu beli memang tidak puas makan. Bebola besar ini mesti cepat kenyang.

    ReplyDelete
  2. Wak tak pernah cuba lagi.
    Kalau gaplek r tiwol biasalah.

    ReplyDelete
  3. Kami pun hantu takoyaki. Nak buat sendiri tak pandai...hihihiii!

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Lama tak makan takoyaki. Banyak dia letak fish flakes tu. Kalau kat kampung sy RM7 12pcs.

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaa.. Sha pernah makan sekali je takoyati nii

    ReplyDelete
  6. sedapnya takoyaki...lama tk mkn...slalunya beli yg kt dlm aeon tu

    ReplyDelete
  7. Yelah Dana..banyak betul dia kasi flakes tu. Sedap.

    ReplyDelete
  8. nampak sedap betul takoyaki dia.. how i wish boleh order juga ni

    ReplyDelete
  9. Wah sedapnyaaa..! Rasa macam dah lama tak makan takoyaki

    ReplyDelete
  10. mak aiii banyaknya bonito flakes dia tu..geram nengok!

    ReplyDelete
  11. kak ni makanan jepun ni mi maggi je boleh mkm lain2 tekak xteruma

    ReplyDelete
  12. Kak kalau sekotak ni makan sorang pun tak cukup hehehe

    ReplyDelete
  13. sedapnya Dana, teringat lak yang kak ana makan kat wangsa walk lagi satu di Kilang Kitchen , danau kota tu sedap ya amat. Tak tahu sekarang ada lagi ke tak ?

    ReplyDelete
  14. akak pun suka gak tokiyaki ni..kalau nampak jer kat gerai mana2 pun mau singgah membeli heee

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi try makan takoyaki ini.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Punya banyak flakes sampai tak nampak takoyaki nya kat mana. haha nampak sedap ni.

    ReplyDelete
  17. Comel aje ayan x ngaku dia tido haha.. takoyaki fav akak tu

    ReplyDelete
  18. Bestnya kalau dekat dh order dah .. aishh Mana nak Cari takoyaki memalam ni

    ReplyDelete
  19. Dania suka la Takoyaki ni...akak nak pi pasar tani kat Seremban tapi case kat seremban tinggi kan...terus lupakan dulu hasrat

    ReplyDelete
  20. Wah puas hati betul dapat flakes banyak tu, kadang2 beli yang dekat Aeon kan sikit je dia bagi sampai kena minta lebihkan sikit..

    ReplyDelete
  21. nyaman!!!!! pas tgk blog Dana cfrm memacam keinginan nak dimakan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  22. terus macam teringin mau makan takoyaki.. aduyaii haha

    ReplyDelete
  23. sedapnya..kak dana..terliur shida tgk memalam nih heheee

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...