Monday, March 23, 2020

PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN 18-31 MAC 2020

 Assalamualaikum semua kawan-kawan,

Maaf aku terlalu lama menghilangkan diri, ada jenguk juga blog kawan-kawan tapi ada yang tak sempat tinggal jejak. Duduk di rumah je... sambil sibuk masak masak dan masak.

17hb maktek amik paksu kt UKM ingat nak suruh duduk 2 ke 3 hari di rumah kami sebelum balik johor tapi disebabkan keadaan tak mengizinkan jadi paksu dudukla rumah aku selama 2 minggu ni. Malam sebelum tu dia dok main la dengan aiyan, pastu ternampak baju sekolah aiyan dia cuba pakai dan muat la ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

Main dam ular dengan aiyan

siap longgar lagi kemeja aiyan bila paksu pakai

seluar pun muat cuma senteng

Gelak kami malam tu

Baju sukan je ketat heheheh

20 comments:

  1. Tulah senyap je. Ingat tak tulis pos di rumah.
    Jaga diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat umah xde pc mls nk menulis dengan hp tapi bosan lak...

      Delete
  2. Assalamualaikum.
    Saya pun menyepi juga beberapa hari, kemudian menulis semula bila melihat banyak gambar masakan dalam folder belum dijadikan entri.
    Selamat menghadap perintah kawalan pergerakan.
    Moga semuanya akan baik-baik saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam kak, sama-samalah kita jaga kesihatan kita dan ahli keluarga kita ye kak

      Delete
  3. adoi paksu bukan main nak pakai baju sekolah aiyan yerr.. semoga kita semua di jauhkan dari wabak yang sedang melanda ini Dana, jaga diri baik2 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja je paksu try sekali muat kat dia hahahha... amin kak moga terhindar kita semua

      Delete
  4. Paksu nampak mcm budak sek men ja nila pakai uniform Aiyan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak, betapa la bdn diaorang sama saiz hehehe

      Delete
  5. untung lah orang bdn kecik cam paksu tu ek.

    kat rumah ni aku tgk bkn main je kau masak, heheee.. nnt balik keja jgn blame penimbang rosak ek ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah tulah dahla tinggi kurus keding je si paksu tu, jgnla ko doakanla aku maintain jgn gumuk

      Delete
  6. hibernasi.. senyap tapi berisi.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ahahahha mcm2. tp time ni la nak spend masa with family and do all sorts of things that is fun.

    ReplyDelete
  8. Walau pun PKP, masak tak boleh cuti
    Makin overtime adalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah wak semua ada kat umah siap tambah sorang ahli lagi... mmg pagi tgri ptg mlm kejenya masak je

      Delete
  9. Hahaha.. kemain paksu bergaya dengan baju Aiyan ye.. muat pula tu..

    ReplyDelete
  10. Hahah, Kak Dana. EM pun pernah pakai baju adik waktu umur dia 9 tahun.

    ReplyDelete
  11. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete
  12. Malaysia's top Digital Marketing service provider with proven results.
    Facebook, Instagram, Twitter Marketing, SEO, PPC Ads & more.
    Click here to visit our website.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...