Wednesday, October 14, 2020

TERIMA KASIH MAMA YAN

 Assalamualaikum semua,

Hari ini pejabat kami dah mula BDR(bekerja dari rumah) , aku BDR hari ini dan esok lusa baru ke pejabat. Syukur boss aku sangat jaga kebajikan kakitangan terutama di musim covid ini. 

Seronok betul rasanya bila dapat hadiah dari kawan blogger. Walaupun berkawan di alam maya tapi rasa macam dekat je. Baru - baru ini aku ada dapat hadiah dari blogger Azian Khalil, mama yan tu. 

Dapat pouch beg comel, dapat pen dan barang makeup

Terima kasih sangat mama yan

Mentangla dia tahu aku suka pakai makeup... tak sabar nak pakai



17 comments:

  1. Seronoknya Dana bersiaran dari rumah...akak tak dapat de...business running seperti biasa dan kami dibekalkan surat..erm.takpe la...kerja lagi bagus kot...

    ReplyDelete
  2. Wah murah rezeki Dana dpt hadiah dari blogger.
    Bagus majikan Dana bagi kerja dari rumah..yalah berjaga2 kan.Semoga urusan Dana dan keluarga dipermudahkan sepanjang PKPB ni...jaga diri ya.

    ReplyDelete
  3. Memang seronok dapat hadiah. Boleh terus pakai.

    ReplyDelete
  4. awww so sweet hadiah kak yan...💕

    ReplyDelete
  5. Alahmdulillah.. Azian Khalil yang akak kenal memang murah hati orang nya.

    ReplyDelete
  6. lama tak dapat hadiah dari blogger sejak kita busy dengan kerja hakiki ni...

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat make up dari sis yan.
    selamat BDR dana, stay safe

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah bestnya hadiah itu :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...hadiah yang menceriakan.

    ReplyDelete
  10. wow sgt set makeup tu kak dana :)
    Tahniah kak!

    ReplyDelete
  11. Hadiah comel banyak pink pink tu. Alhamdulillah. Tahniah kak Dana. Boleh simpan makeup dalam beg comel tu ha

    ReplyDelete
  12. wahhh murah rezeki dpt hadiah.. semoga murah rezeki si pemberi

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...