Wednesday, January 1, 2020

SELAMAT DATANG TAHUN 2020

As salam semua kawan-kawan,

Selamat bercuti  buat kawan-kawan yang bercuti tahun baru dan selamat bekerja dan menguruskan anak-anak buat kawan-kawan yang berada di johor,perlis, kedah, kelantan dan terengganu.

Dulu masa pertama kali di sebut wawasan 2020, aku selalu terpikir hidup lagi ke aku masa tu, aku masih ingat aku akan berumur 38tahun pada tahun 2020. Moga tahun baru ini, aku dapat perbaiki tahap kesihatan aku, jadi orang yang lebih positif dan gembira. Moga tahun ini akan lebih baik dari tahun lepas.

dah beberapa tahun aku suka buat besi nine nih, cuma tahun ini aku agak kurang post gambar di IG.
1- Kisah memilih tupperware dengan geng makcik bawang hahahah
2- Welfie aku dan aiyan, dua beranak memang suka ambil gambar
3- Buah ngaku, setiap tahun mesti aku cari
4- Menu waktu berbuka puasa
5- Sarapan mehun sup yang aku baru je buat beberapa minggu lepas
6- welfie lagi, hahhaha
7- ini masa buat cabaran 10 tahun hehehhe.. macam takde beza sangat pun
8- welfie yang orang asik duk kata kami muka sama
9- masa masak mehun goreng untuk munjung di bulan puasa

17 comments:

  1. Selamat tahun baru kak dana . Happy kenal dengan kak dana .

    Buah ngaku tu macam mana ? Sedap tak ? Tak berapa nampak gambar buah tu .

    10 year challenge tu makin berumur makin gorgeous !

    Aiyann is everywhere .heheheh . .

    ReplyDelete
  2. Semoga th 2020 ni menjanjikan lhb kebahagiaan utk kita semua

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. alhamdulillah tahun 2019 dah selesai. kita harungi tahun 2020 lak. selamat tahun baru ^_^

    ReplyDelete
  4. Suhana- akak ada buat ntry psl buah ngaku dalam beberapa minggu lepas, nnti ttry la tengok... blog akak ni mmg banyak cite psl aiyan

    k Kamsiah- amin, betul tu kak

    NA- terima kasih

    k UmiNazrah- mekasih kak

    Ibu Lala- sama-sama kak

    k AzianElias- HNY untuk akak jgk

    mrHanafi- terima kasih

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..sempat kita merasa hidup kat tahun 2020 ni ye. Semoga kita bertambah rezeki, disihatkan tubuh badan dan lebih mengingatiNya.

    Ammi pun tak rajin update IG..ehhh semua tempatlah pendek kata ammi tak rajin. FB pun idup segan mati takmau

    ReplyDelete
  6. Moga tahun ini akan lebih baik dari tahun lepas.

    ReplyDelete
  7. Banyaknya like ❤️❤️. Okeh terus follow kak dana ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  8. Happy new year kak Dana. Marilah kita tingkatkan tahap kesihatan kita.

    ReplyDelete
  9. Waalaikumussalam Kak Dana.

    Rasanya tak terlambat lagi Ruby nak wish selamat tahun baru, 2020.

    Semoga tahun ni lebih bahagia dan bermakna buat kak sekeluarga ya.

    Cuma nak tanya ni, buah ngaku tu apa ya? Hehe

    ReplyDelete
  10. ada 8 permainan poker menarik di AJOQQ :D
    ayo segera bergabung dan dapatkan bonusnya :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete
  11. mari gabung bersama kami di Aj0QQ*c0M
    BONUS CASHBACK 0.3% setiap senin
    BONUS REFERAL 20% seumur hidup.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...