Thursday, March 6, 2025

PHOTO DIARY #06/2025

Assalamualaikum semua,

Selamat petang semua, curi masa kejap tadi pagi ada kerja. Jom kita layan cerita bergambar.

pokok ulam raja yang dah mula mengurus sebab dah keluar bunga

menu sahur pagi tadi, ada orang mintak dimasakkan ayam kicap

Menu berbuka semalam, spageti cabonara

rasanya 3 hari berturut siapkan tempahan popia carbonara

Setiap kali dialisis mesti disediakan selimut, sejuk gila dalam bilik itu tau

ringkas tapi menyelerakan tau

sedap bergedil jagung maktek bagi


Inti popia carbonara

Puasa kedua dia dapat donat dari cikgu kelas

meriah dengan lampu pelita baru


rajin bunga orkid ini berbunga sampai 4 tempat

beli pokok blueberi

tengah sibuk membaja rasa macam ada yang memerhati

sabtu lepas dia amik maklong kat hospital, ensem kan budak ni

4 comments:

  1. senang buat stock frozen popia carbonara tu...bila nk mkn just goreng je....tk pernh mkn begedil jagung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak, buat frozen untuk jual di kedai tu

      Delete
  2. Pokok ulam raja tu dana pangkas semua dahan2nya
    Nanti dia keluar pucuk baharu.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya popia carbonara.

    Membaja elok-elok ya Dana, ada mandur memerhati tu 😂

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...