Monday, March 4, 2024

MEMERIAHKAN SUASANA KEMBALI KE SEKOLAH

 Assalamualaikum semua,

Semalam ke Aeon Alpha Angel untuk beli seluar sekolah menengah Aiyan. Mahal jugak rupanya seluar sekolah menengah ya , RM70 jugak sehelai. Beli seluar je, baju elok lagi cuma tukar lencana je. Ramai juga orang membeli persiapan sekolah semalam. Kami pun menyelit menyibuk buat-buat tambah meriah.

ukur dulu 

saiz 42 ni wei... 

masa ni dah penat ni, nak balik dah


cantik bunga besar  ni kan

dah penat sebenarnya ni, dari pagi berjalan sana sini

7 comments:

  1. meriahh smlm akak pegi long wan setapak aduhaii sesak giler nk bayo beratur pajang last tinggal balik hehee try hari ni pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak tp sesak tu tak la ramai sgt orang masa membayar

      Delete
  2. Seronok nampaknya Aiyan dapat pi shopping semalam ya. Senyum sampai ke telinga ­čść

    ReplyDelete
  3. dah agak dah weekend mesti ramai kan shopping brg sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak mujur la tak perlu beratur panjang

      Delete
  4. 2-3 hari ni mana- mana mall penuh dengan parents dan anak- anak kan...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...