Assalamualaikum semua,
Dah lama tak buat, bila buat tu puas hati dapat makan. Isi lak boleh boh banyak.
mula pun dah lewat masa tu |
malam baru habis |
siap je mesti goreng sebab Aiyan nak makan |
buat karipap kentang boh daging cincang, ini baru betul keripap daging hehehe |
wah..memang puas hati buat sendiri kan.. tapi kena rajin la
ReplyDeleteMA pun lama sgt x buat sbb x rajin sgt & banyak jual.. dulu masa kat bangkok, every week buat stock
itulah kak nk dtg rajin tu berbulan
DeleteAllahu sedapnya...kalau beli blom tentu rasa daging nya kan...silap2 inti kentang aje...best bila pandai buat sendiri ni
ReplyDeleteitulah kak bt sendiri puas hati, nak buat tu kene tunggu rajinnya dulu
Deleterajinnya Dana...teringin plk tengok inti daging kasar2 tu
ReplyDeleteitulah kak nk jd rajin tu payah
DeletePuas betul tu Dana, isi penuhhhhh 😋😋😋
ReplyDeleteitulah kalau beli kdg nama je karipap daging tp secebis pun takde
DeleteBila buat sendiri memang puas hati.. Terbaiklah Dana..
ReplyDeletebetul, tp nak datang rajin tu payah oooo
Deletecomelnya karipap mesti dap rasanya tu
ReplyDeletealhamdulillah kak, boleh la buat sarapan sikit2
Deletemakan rangup rangup mesti umpphhh!
ReplyDeleteye betul buatnya berejam abisnya kejap je
Deletebuat sendiri baru puas ati boleh letak daging byk2 kan
ReplyDeleteIsh la....rajin sungguh....share sikit kerajinan tu Dana...hihihi
ReplyDelete