Wednesday, February 8, 2023

WW KOSONG

 Assalamualaikum semua,

Semalam ada lah 9 orang yang kerja di pejabat, hari ini 3 orang je. Sedih betul. Ramai yang mesyuarat, berbengkel dan kerja luar.

ini semalam, tengok sebelah kiri tu

hari ini lagilah sedih 3 orang je huhuhu

20 comments:

  1. uish sunyi la kan opis kalo tinggal bertiga aje...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dahla 2 tingkat, tingkat atas sorang bawah 2 orang

      Delete
  2. makin kurang staff dlm opis, makin sendu la kita nya.. Nak bekerja pun kami rasa malas aje..

    ReplyDelete
  3. Aik..hari ni Rabu kan...ramai amik cuti ke...ke habiskan cuti tahun lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kak, mereka kerja luar yang pegawai2 ada kursus kt luar. staf sini kalau kerja luar memang lama kadang sampai sebulan

      Delete
  4. Sedih takpe Dana, jangan seram šŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahah tingkat 8 dh tutup dah lepak tkt 7 je semua

      Delete
  5. boleh la berlenang-lenang Dana...

    ReplyDelete
  6. ofis ammi setiap hari kosong... hanya ammi dan boss. ni dia bercuti sebulan hambikkkkk tinggallah ammi dan komputer je

    ReplyDelete
  7. Senyap dan tenang sedikit Dana.

    ReplyDelete
  8. best tak riuh sgt tapi tu lah sunyi kan. opis saya tak leh camni, kena take turn.

    ReplyDelete
  9. terasa sunyi betul tu pejabat luas ada 3 orang je

    ReplyDelete
  10. Sunyi sangat tak brape best la kan.. kene pasang lagu bagi peneman di meja kerja hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...