Monday, July 15, 2019

SELAMAT HARI LAHIR RAYYAN IZZAN

As salam semua kwn2,

Selamat hari isnin kwn2, semangat2 takmo monday blues yek

Walaupun boss aku takdok seminggu nih, tp isnin lagi aku dh bizi huhuhu...

Hari ini BDay Aiyan, yang ke 8 tahun.  
Ada buat sambutan sikit kt sekolah, bagi kek untuk makan sama2 ngn kwn2, bagi sikit goodies n belanja cikgu dan ppkm nasi lemak.  Moga aiyan jd anak yg soleh n berjaya dunia akhirat.  Pagi td dia dah tanya malam ni sambut lagi kan, dengan maktek, pakcik dan adik ecah... yelah anak, semuanya untukmu.

copy paste gambo tahun lepas kt fb... 
goodies utk kwn2 aiyan, kalau nk bagi kene bagi utk semua murid... 71 org semuanya


gambar pagi td masa mama antar dia, antar kek dengan goodies

pandai papa pilih kek aiyan

sambut dengan kwn2 nya... kt kantin sekolah

rajin cikgu2 melayan siap boh lilin lagi

muka happy, mama papa pun happy tgk senyum tu

kene tlg pegang pisau tu takut jd rupa apa nnti entah

senyum2... 

siap simpankan lagi ultraman kt kek untuk bagi kt aiyan

19 comments:

  1. happy birthday aiyan!! seronok ye dapat kek atomen!

    ReplyDelete
  2. Sunah- mekasih sunah...

    Sha- mekasih ye...

    ReplyDelete
  3. Happy birthday buat Aiyan semoga manjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Aiyan. Suka tengok senyuman Aiyan... :)

    ReplyDelete
  5. Dah big boy aiyan, hpy 8th 🎂
    Cumel ultraman

    ReplyDelete
  6. Sanah helwah Aiyyan
    Semoga ceria selalu.

    ReplyDelete
  7. happy birthday aiyan.. meriahhh sgt =D

    ReplyDelete
  8. happy Birthday Aiyan. moga jadi anak yang soleh. Amin. BTW, salam kenal saya blogger dari sabah :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Rayyan dan kepada kedua ibubapanya ..

    mesti happy sangat-sangat kerana hari bertuah ini disambut bersama kawan-kawan.

    semoga jadi anak yang soleh dan kirim salam Uncle untuk Aiyan..

    jadilah seperti Uncle yang bahagia, gembira dan berjaya hehehe

    ReplyDelete
  10. happy besday aiyan...muka ada senyum tu potong kek, moga membesar dengan sihat cemerlang dunia akhirat

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Aiyan...semoga jadi anak yang baik, sihat selalu, senyum selalu dan comel selalu

    ReplyDelete
  12. Mrs. A- mekasih kak

    Kakcik Seroja- mekasih kakcik, senyum ttp mata hehehe

    Shirven- mekasih... tp gaya mcm dh darjah 4

    wak WP- ye mekasih wak

    Siti Awadah- mekasih

    Liza- amin, mekasih

    Tuan Hanafi- amin, mekasih ya

    k AryanAzra- amin2, mekasih kak

    AzianKhalil- amin2 tq mama yan

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday 🎈🎉🎂 Aiyan

    ReplyDelete
  14. Alahai anak cepatnya Diorg membesar Kan.. sanah helwah Aiyan

    ReplyDelete
  15. moga ayyan membesar dgn sihat, cerdik dan hensem ye.
    jadik penyejuk hati ayah ibu :)

    ReplyDelete
  16. Happy belated birthday Ayyan..
    Mak cik doakan semoga Ayyan menjadi anak yg soleh Dan berjaya didunia akhirat 😍

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...