Monday, July 8, 2019

Hari Sukan Rayyan Izzan 2019

As salam semua kwn2,

Tahun ni seperti juga tahun lepas, sukan sekolah aiyan dibuat lepas raya.  mereka buat di Kompleks Sukan Setiawangsa.  Hari sukan bersamaan 30hb, hari ahad... hari sama kami buat mini open house.  Jadinya, takkan nk tukar tarikh open house kami, mmg takde masa dh... kalau aiyan tak pergi kesian lah pulak... penat dh dia berlatih kan.

Jadi cuma papa yg teman aiyan masa hari sukan nya, mama kt rumah masak...
Adalah juga papa kongsi gambar dan video aiyan, ada juga mama amik dalam fb sekolah aiyan.  Tahun ni mereka bertema kan TELCO, itu yg aiyan n kwn2 berbaju oren...


masa ni baru kul 7,.30 pg dh terik memancar dh matahari
masa ni baru sampai, belum tukar baju lg nih
mcm pendekar dia kata sbb pakai kt kepala tuh
alahai, comei sgt lah pau mama nih


bersiap2 utk perbarisan

masa ni masih awal lg tp dh terik dh, kesian mereka


terjumpa gambar papa kt dlm fb sekolah aiyan


syg mama tak dpt tgk live tahun ni... moga thn dpn mama dpt tgk aiyan bt perbarisan lg


6 comments:

  1. Lama giler tak singgah sini..hai aiyan

    ReplyDelete
  2. Seronok tgk bebudak bsukan, biasa aku mmg ambik cuti if dak ava tu bsukan ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. alololo comelnya rayyan! Kalau jadi maskot umobile pun lepas ni hihi

    ReplyDelete
  4. seronok tengoka bebudak bersukan.

    mereka girang dan gembira tidak terkata

    ReplyDelete
  5. woww macam duta umobile lah aiyannnn

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...