as salam sume kwn2,
bln pose nih sapa yg suke pi bazar? or param?
aku selalu suke berbuka ngn ringan2 dulu pastu solat magrib baru mkn brt skit...
sbb tu aku suke bt kuih utk frozen... senang kan
aritu bt popia crabstik, esoknya epok2 lak... ckup lah utk seminggu
1kg terus aku bt |
senangkn dana..nak makan terus goreng
ReplyDeletesemalam kak nur buat epok2 tau...ada baki ptg nnti buat lg huhu
Kalau dekat dengan dana ni..
ReplyDeleteDah akak minta epok2 frozeen ni sepeket :)
oh nama lainnya epok epok ye? baru tau.
ReplyDeletesedap tu. kalau beli dapat inti angin je
rupanya epok2 tu karipap ye... hehe
ReplyDeletefeveret akak nig... dpt pulak karipap inti byk...;)
Suka jugak gi bazar Ramadhan ni Dana tp kalau ada org drivelah.... maklumlah parking parking ni mak fail hihi...Adoiiiii tengok karipap ko ni Dana bikin mak nak buatlah....kok ye
ReplyDeletekaknoor pun rindu nak buat karipap time puasa ni dana
ReplyDeletetapi disini tkde pelanggan sngt hahaa sabau jelah
Epok2..sedapnya..
ReplyDeletesimple, cepat, ringkas dan enak.
ReplyDeletePandainya Kak Dana kelim. Nani tak pandai. Hahah
ReplyDeleteRajinnya kak... senang bila buat froozen ni kan..bila rasa nak mkan goreng je terus..
ReplyDeletesllu jg ke Bazar kak, beli kuih..lauk2 sllu sy masak :)
kak my fav nih epok2 nih..nak sedap letak leee daging hancur..
ReplyDeletebagusnya dana buat sendiri,akak setakat ni belum sempat buat kuih lagi
ReplyDeleteSenang ada frozen. Goreng je tinggal ye dak..rajin buat sendiri 😊
ReplyDelete