Wednesday, June 1, 2016

WW color pencil lagi


as salam semua kwn2,

salam rabu... 
aritu belikan kt aiyan color pencil jumbo yg 24 tuh ada offer dr rm28.90 jd rm19.90
apa lg, mama beli lah sbb murah, tp sebenarnya masa kecik2 aku mana merasa color pencil jumbo2 gini, paling best luna pendek tu jelah... zmn nih bila dh mampu skit dia yg lebih2 beli

1 beg dh penuh mcm2 jenis color.... tambah yg baru tuh lg

10 comments:

  1. kan dana kan...masa kecik dulu merasa kaler luna yg kecik tu je...huhu...
    rezeki anak2 skrg, mcm2 boleh merasa...

    ReplyDelete
  2. Paling x pun jenama swan...nostalgia la pencil warna...org dulu2 sebut kaler pencil

    ReplyDelete
  3. mama nya yg teruja! hahaha

    ReplyDelete
  4. Klau ank2 kak nur dpt kaler cam gini...jap dah kontot dana...x sudah mewarna

    ReplyDelete
  5. Mungkin anak dana nak jadi cam picasso kot.. mana tahu.. ehehe

    ReplyDelete
  6. dulu2 kalo bawak kaler besar gini gi sekolah...bangga jeeeee.... tapi aku bawak yg biase2 jek.... hahahaahah...meleleh jek airliyo tgk member yg bawak besar2 tu....

    ReplyDelete
  7. wah sonok la dia. I yang dah besau ni pun eksaited masuk stationery shop tengok kaler kaler ni

    ReplyDelete
  8. Zaman sekarang dah banyak pilihan pensel warna ni kan :)

    ReplyDelete
  9. k Wahida- aah kak... btl skrg anak2 tak mintak sgt mak2 yg lebih2

    k SA- betul tuh kak... swan ngn luna dulu popular masa jaman dana... skrg mcm2 ada

    DaddyZZZ- mmg pun doc hahahah

    k Qhaifa Nur- yelah kene beli sorang 1 tuh kak

    Afif- amin2... masin mulut afif kan mmg betul2 jd

    Lieya- dulu jumbo2 tak penah jumpa paling2 yg panjang pastu banyak tuh

    Mommy Cici- kan,... kite yg lebih2 kadang tuh

    Inani- aah nani, jaman akak dulu takde jumpa

    ReplyDelete
  10. Hihi. Siqah suka luna color! Pekat. Sekarang kalau ada anak buah mewarna, barulah siqah tumpang sekaki. Hihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...