Friday, June 24, 2016

Adabi melazatkan... adabi menyelerakan...

as salam semua kwn2.

salam jumaat barokah....
salam ramadhan ke 19 kwn2.... mcm tak caya seminggu lbh je dh nk raya

cpt betul masa berlalu, pejam celik pejam celik dh msk 3minggu pose
smlm kan org gomen gaji, n semalam jgk kt lobi bangunan opis aku ada lak org adabi bt jualan

kwn2 ajak tgk, tgk je terbeli jgk.....
ish2 mmg iman senipis kulit bawang bab menyuping nih, walaupun barang adabi hahhaha


ni sebahagian je... ada lg dlm plastik tuh... kire murah lah bg aku

p/s: cuti dh mohon, aku amik cuti 5hari... cuma tak tau edy nya cuti lepas tak

20 comments:

  1. akak pun dana suka pakai Adabi.
    lagipun moslem products kan.
    tak ada syak wasangka..

    ReplyDelete
  2. saya pun suka guna brand adabi

    ReplyDelete
  3. byk yg dibeli tu dana...
    suka guna produk adabi ni...

    ReplyDelete
  4. memang akan beli punya kak klu dah ada depn mata..hihi..
    sy pun suka beli jenama Adabi ni.. tambah2 nak raya, mesti ada.. :)

    ReplyDelete
  5. Adabi pun pilihan akak yg utama juga dana..
    Bagi akak elok beli time dorang buka jualan macam..
    Murah sikit ditawarkan harganya..

    ReplyDelete
  6. jarang beli brand adabi..kalo buat promosi..baguslah

    ReplyDelete
  7. lama dah tak makan cucur lemak manis & ikan bilis. sedapnya makan panas panas

    ReplyDelete
  8. Murah ker tu depa jual...pandai tul time gaji..jalan jea apa yg ingin dibeli..hihihi

    ReplyDelete
  9. Tepung goreng serbaguna adabi, biasa buat goreng ayam. Lazat.

    ReplyDelete
  10. Rempah adabi sentiasa menjadi pilihan siqah 😊

    ReplyDelete
  11. Tajuk tu terus teringat lagu dia.
    akak pun selalu beli adabi jugak.

    ReplyDelete
  12. Best kot brand adabi nie.. isteri saya pun suka

    ReplyDelete
  13. kami dapat cuti start 4/6 - 8/6 tu.. company bagi siap2 cutiraya seminggu direct

    ReplyDelete
  14. produk adabi memang berkualiti. Pes cili giling tu yang paling terbaik

    ReplyDelete
  15. biasala tu,kalau dah pergi, tengok-tengok tentu terbeli jugakkan..hehehe lama dana amik cuti tu,akak amik 3 hari je

    ReplyDelete
  16. Teringat iklan adabi kt tv.. 😍😍

    ReplyDelete
  17. kalau dah ada jualan kat ofis gini sure akan terbeli jugak kan, mula2 kata nak tgk je, tapi mmg tak la...aku la tu...hahaha...

    ReplyDelete
  18. Mmg senang kalau ada simpan stok segera cenggitu Dana. Lagi lagi kalau kes emergency.
    Hihi....gitulah, namanya pun pompuan

    ReplyDelete
  19. k Azian- betul tuh kak, mmg dr dulu dh berpuluh thn pun

    k Raihanah- mmg dh terkenal dr dulu kan

    k Qhaifa Nur- udah ada dpn mata ada potongan harga lak, apa lg kak

    Atie- mmg dh kite guna kan, mana blh tak terbeli

    k Norhayati- betul3 tuh kak

    Mar Mansor- ni mmg antara serbuk2 rempah pilihan

    Mommy cici- betul tuh, akak pun suke mudah pun mudah

    Cheqda- murah jgk lah kak... pandai depa

    en Mazlan- sama lah mmg guna bt grg ayam org seafood

    Siqah- sama, kite geng

    k Amy- hahahha... mmg dr dulu sampai skrg dh berpuluh2 thn lagu sama

    Afif- best lah afif, sbb tu bertahan berpuluh tahun

    Nabila- bln 6 ke bln 7 tuh cuti nyer ehehhehe

    Sue- betul tuh...

    k Aryan Azra- dh namanya perempuan kan kak... tgk2 msti terbeli

    Ladybird- heheheh... almaklum lagu sama je

    k Wahida- dia kalau nk tgk je kene tak pyh bwk duit kak hehehe

    k Hainom- betul tu kak nom...

    Inani- heheheh abis dh dia jual kite terbeli semua apa yg ada

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...