Wednesday, June 15, 2016

WW epok2 @karipap frozen


as salam sume kwn2,

bln pose nih sapa yg suke pi bazar? or param?

aku selalu suke berbuka ngn ringan2 dulu pastu solat magrib baru mkn brt skit... 
sbb tu aku suke bt kuih utk frozen... senang kan

aritu bt popia crabstik, esoknya epok2 lak... ckup lah utk seminggu

1kg terus aku bt

13 comments:

  1. senangkn dana..nak makan terus goreng
    semalam kak nur buat epok2 tau...ada baki ptg nnti buat lg huhu

    ReplyDelete
  2. Kalau dekat dengan dana ni..
    Dah akak minta epok2 frozeen ni sepeket :)

    ReplyDelete
  3. oh nama lainnya epok epok ye? baru tau.

    sedap tu. kalau beli dapat inti angin je

    ReplyDelete
  4. rupanya epok2 tu karipap ye... hehe

    feveret akak nig... dpt pulak karipap inti byk...;)

    ReplyDelete
  5. Suka jugak gi bazar Ramadhan ni Dana tp kalau ada org drivelah.... maklumlah parking parking ni mak fail hihi...Adoiiiii tengok karipap ko ni Dana bikin mak nak buatlah....kok ye

    ReplyDelete
  6. kaknoor pun rindu nak buat karipap time puasa ni dana
    tapi disini tkde pelanggan sngt hahaa sabau jelah

    ReplyDelete
  7. Pandainya Kak Dana kelim. Nani tak pandai. Hahah

    ReplyDelete
  8. Rajinnya kak... senang bila buat froozen ni kan..bila rasa nak mkan goreng je terus..
    sllu jg ke Bazar kak, beli kuih..lauk2 sllu sy masak :)

    ReplyDelete
  9. kak my fav nih epok2 nih..nak sedap letak leee daging hancur..

    ReplyDelete
  10. bagusnya dana buat sendiri,akak setakat ni belum sempat buat kuih lagi

    ReplyDelete
  11. Senang ada frozen. Goreng je tinggal ye dak..rajin buat sendiri 😊

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...