Friday, July 26, 2013

Manik Raya lagi

as salam sume kwn2,

salam jumaat yek sume... apa nk cite yek arini, nk tayang manik raya yg aku dh siap... ada 2helai baju tp tema kaler sama je lebih kurang, baju ni kwn aku dh bg limit harga nak RM100 utk 2helai baju... senang skit aku nk menjht nyer camne. Tuan nyer baju nk letak bunge...so berbunga2 jelah.  Jom lyn gambar

bunge kt bahagian leher

ni lak kt bahagian tangan... baju ni bertona putih+hitam+pink

kt bahagian leher utk baju 1 lg.. 

agak tak nampak tp aku ikut pd permintaan customer je


p/s: ujung minggu ni kene jgk supink raya skit, jd nyer nk tak nk aku kene kerja keras utk siapkan jugak 1 baju yg paling leceh nk siap nih tp lps tu ada 2 lg baju menanti utk di jahit

17 comments:

  1. ohhh... tinggal satu aje lagi. Sekejap aje kalau Dana yg buat.

    Cantiklah Dana menjalin manik.

    ReplyDelete
  2. cantik dana.. ok la tinggal 1 jer.. lepas nih leh gi soping2 lak..

    ReplyDelete
  3. Ibu Lala-boleh2 nnti akak msg dana yek... apa2 akak bg email kt dana

    k Zakie- bkn tinggal 1 kak... ada lg 2 yg sedang menunggu, 1 tuh dlm proses

    Ct Rahani- silap info2... ada 2 yg lum terusik, yg 1 lak msh lg dlm prosese, kirenyd ada 3 lg

    ReplyDelete
  4. cantiknyer...suka pattern bunga manik tu sweet sangat...

    ReplyDelete
  5. kalau kain kosong bubuh manik...cantiklah dana
    baru terserlah...

    ReplyDelete
  6. Lizz- tp bile waktu suntuk nk jht manik ngn labuci mmg bercinta dik

    k Qhaifa Nur- ya betul, walaupun tbr2 dh cantik

    ReplyDelete
  7. Sweetmya Dana...mmg berbakat

    ReplyDelete
  8. Orang yg jahit manik ni mesti teliti & memerlukan kesabaran. Lawa manik2 ni.

    ReplyDelete
  9. Pena Rozie- mekasih

    Nekcik- macih nekcik...

    Teena Tna- betul tu dik, bkn kesabaran utk memanik je tp kesabaran bile manik bertaburan dek gangguan anak

    ReplyDelete
  10. Cantiknya kak.
    Ni kalau beli kt kedai siap bermanik mau cecah ratus.bestnya lahai tau menjahit ni.

    ReplyDelete
  11. Dulu masa bebaju kurung teringin gak nak tempah dgn dana..but now dah tak pakai baju kurung.. but hope one day akak boleh tempah dgn dana. Maybe just for lengan tangan lah.

    Balik johor bila tu..

    ReplyDelete
  12. ya tuhannn
    macam biasa akk selalu kagum ngan hasil kerja koo dik ;)

    ReplyDelete
  13. cantik...nanti nak tempah cenggini jugak boleh?

    ReplyDelete
  14. Yelah kalau dah bagi budget manik senang kan Dana kita pun boleh budget gak hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...