Wednesday, May 15, 2013

WW serangga beso


as salam sume kwn2,



bakul baju kotor asik bt main je... grm tul

p/s: kenapa lah idea memanik aku skrg nih makin kering...

19 comments:

  1. hahaha kijam tau mama dayyan nih.. pe2 pun tetap nampak comel.. kikiki..

    *** kissss utk dayyan ye dana.. :)

    ReplyDelete
  2. Ct Rahani- itulah lama tak bw, kan dh tertukar nama... rayyan lah ct, dayyan tu hero Lieya

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  4. As salam Dana,

    Hahaha... terus teringat kat Iman masa dia baya aiyan ni... semua benda pun jadi permainan dia... tanda budak bijak tu!

    *Terima kasih dana atas ingatan & ucapan takziah... moga Allah balas yg baik utk Dana sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. konpom baju berselerak atas lantai dana...
    sebab aiyan dah masuk dalamnya...

    ReplyDelete
  6. sampai terbolos kaki tu...hahaha...

    ReplyDelete
  7. hamboi kemain beso serangga terperangkap tu...klako la ayyan ni...

    ReplyDelete
  8. itulah budak ! lagi kita kata jangan , lagi lah dia suka buat ... comel ...

    ReplyDelete
  9. Wisata- tq ya...

    Marya- w`slm Marya, gitulah bdk kan...sume bnda jd menan

    *sama2 Marya, semoga Marya tabah n sbr ye

    k Qhaifa Nur- selalu kalu ada baju dia tak usik kak, kalu kosong yg dia bt main

    k Wahida- hehhe itu aku telungkupkan bakul nyer kak...

    Lizz- itulah, geram je nengok serangga tuh

    My Notes- itu yg mmg bg je dia main... kalu jd apa2 biar dia serik sndiri

    ReplyDelete
  10. hehehe..kena isi baju dalam tu selalu. Nanti tak main dah.

    ReplyDelete
  11. serangga paling comel gitu...

    ReplyDelete
  12. PMDR- time2 baru pas bsh baju kotor tu, time tu lah dia bt main... kalu tak dia sesah bakul baju bersih kt balkoni dpr

    k Chozila- hehehe comei sgt tp keletah bt org geram

    ReplyDelete
  13. Aiyan..buat apa main dalam tu he he

    ReplyDelete
  14. perkembangan die la tu,
    nak besar, semua dia nak explore..-=)

    ReplyDelete
  15. Keh keh keh....lumayan hasil memukat ko dana...ikan besar ni hahahahahah

    Same mcm anak aku laa dana....bakul baju gak die seronok nak terjah....

    ReplyDelete
  16. k NM02- sian kt mama la, dia tak sian suke adalah

    Acik Erna- dia suke kak...kalu tak dia lipat2 bakul tuh

    Aine- betul3,cume kite jelah yg pnt skit nk mengemas

    Zulfadly- dia lg suke tuh

    Lieya- lumayan2, rasa cam nk bbh dlm bakul tu pastu zip je hehhe...

    ReplyDelete
  17. ayyan yang macam2...xnangis plk dia yek kena kurung cmtu...hehe...=P

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...