Tuesday, May 14, 2013

Rojak sedap, beli Pefum & jumpa artis

as salam sume kwn2,

salam selasa yek, arini pg2 adalah agak bz, so itu yg lambat skit BW ngn bt ntry baru.

nk cite kt korang Rojak sedap kt TMN MELAWATI,`SAID ROJAK TMN MELAWATI` sederet ngn sekolah kebangsaan tmn melawati, rojak best nih aku dpt dr rancangan `BEST IN THE WORLD` ulangan kt afc astro 703, tiap khamis mlm kul9.  Tgk dia mkn tu mmg nampak kesedapan, apa lg ujung minggu tu aku terjah la... tp sbb sampai dh ptg sotong yg hero nyer takde... takpe sbb dkt blh ulang dtg lg...

Jom aku share skit info, kot2 sapa yg nk try kan

ni cendol plt durian kedai sebelah... sedap

makngah amik rojak mee... mmg kuahnyer sedap
mee goreng + tlr mata pun sdp



ni lah kedainyer... said rojak tmn melawati




perfum yg di beli dr blogger Zulfadly, pastu siap dpt koala 2 ekor ngn beg tu... macih banyak2 yek dik
sapa2 berminat nk beli pefum ngn dia blh gk tgk kt sini (perfum deal)


yang tengah2 tu lah artis nyer, blogger niezzareenamemory .... pandai tul ko illusi bg nampak kurus yek kak... aku jugak yg nampak gumuk ++

p/s: skrg balik umah mcm takde keje nk bt, bosan betul lah

29 comments:

  1. Wahhh best jumpe blogger famos sorang tuuu heheheheh aku tergile2 kan anak bujang die si qausar tuu hahahahaha

    Alamak dana terliur tgk mee goreng...kene plak telo mata cair tu...mmg meruntun jiwa lah...aku dah lame gile x mkn mee kooo....terliur2 tahap melampo nih....

    ReplyDelete
  2. Ya Allah..
    makanan ittewww sgt menggodaku akk oii..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dik..
    wahh bertuah dapat koala bear lagi beli perfume ye.. akak pernah dapat hadiah GA perfume 75ml sampai skrg ada lagi.. dah setahun..

    ReplyDelete
  4. Lieya- heheh itulah ko, tp tak dpt jumpa k wahida sekali

    hehehe... aku pun tak blh nengok tlr mata cair2 gitu, luluh jantung

    MamyHarraz- hheehe, abis ko tayang desert sedap2 takpe

    k Jassnani- w`slm kak, hehehe ko mmg jenis tak pakai pefum kot kak..ke ko tak minat bau nyer

    ReplyDelete
  5. wahida mana? kau gi matrade buat apa ni dana? makan rojak ke? kehkehkeh..mekjah tu mmg retislah..

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  7. kalau kat shah alam ni Rojak Karim lah the best...no doubt..


    p/s: ehhhhh..u all ni sume satu ofis keee..mek jah, wahida n dana?????

    ReplyDelete
  8. ingatkan taman melati.. ooo taman melawati.. sedap yerk dana bolehler suruh adik2 sepupuku bawak...

    ReplyDelete
  9. Jumpa Nieza tak bawa hero Qausar dia ke?

    ReplyDelete
  10. vavava...sedapnya tgk cendol ngan rojak tu dana...mcm nak try je kat situ...kat tmn melawati eh...boleh aku ckp kat laki aku nnt...

    tak dpt kita jumpa kan dana, kalau tak, kita sure comolot berempat, aku, mekjah, ko ngan emy...hahaha...

    ReplyDelete
  11. alamak cendol tu nampak sedapppp...

    ReplyDelete
  12. cendol sama rojak tu buat terliur dana...
    seronoknya dapat jumpa artis yang sorang ni ha..ha..

    ReplyDelete
  13. cendol tu kalau takde durian ok.. ;)
    rojak.. eemm.. dah lama tak makan rojak.. ;)
    part artis tu.. yelah.. pandai sungguh mengcoverkan diri.. ;)

    ReplyDelete
  14. k Dee- k wahida masa tu bergilir kt tingkat atas,itu yg tak dpt jmpa... kami pun nk cpt masa tuh...tmn si emy antar resume

    Saifudin- thanks

    k Azian- msti sedap kan kak... dana minat tul rojak,
    p/s: tak lah kak, dana se opis ngn emy je, k wahida n mek jah yg seopis...

    k Chozila- tmnmelawati kak, dkt ngn sekolah kebangsaan tmn melawati

    k Zakie- hehehe jumpa k nieza kt opis dia kak

    ReplyDelete
  15. k Wahida- itulah kak, rugi tul tak dpt jmpa ko kak... aah tmn melawati dkt ngn sekolah rendah tmn melawati kak, cari jgn tak cari...

    Aida- mmg sedap2 dik

    k Qhaifa Nur- heheheh itulah kak, baru jmpa port rojak baru... itu lah dia artis blog kak

    k Aizamia-hehehe ada mcm2 cendol kt situ kak, cube kak rojak nyer mmg best

    ReplyDelete
  16. tak tahan akak tengok cendol durian n rojak mee tu...tp cendol lg tingin ni coz cuaca panas ni

    ReplyDelete
  17. sedapnya makan-makan. time panas-panas sekarang ni kena cendol pulut durian memang best la.

    ReplyDelete
  18. Da x memanik lg ke dana?

    Kalo sedap mst kita xserik p mkn lg kan..
    Smlm ptg kami mkn pasembur n abc,
    tp xda rupa pasembur da dibuatnya dgn tepung keras kejung...carrotpn dbuhnya.. Serik x mo mai situ lg da

    ReplyDelete
  19. gulp! rojak tu mmg nampak sedap! makan pulak dgn cendol....

    ReplyDelete
  20. k Inazamri- itulah kak, udahla pns2 kan sejuk je

    PMDR- itulah dia dik, udahla pns lain mcm sekarang ni kn

    Aine- takde tempahan lg Aine, duk melepak jelah kt umah,... itulah mmg blh repeat lg lah mkn rojak kt sini, kalu rasa lain mcm mmg last lah

    Daddy Ziyyad- mmg sedap doc, bg tekak saya lah, kire cukup lah sume tuh... lg2 lyn ngn cendol pns2 kn

    ReplyDelete
  21. 158

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. musim panas mcm skrg nih mmg syok kalau pekena cendol...

    ReplyDelete
  23. Teena Tna- takdelah jln2, dkt ngn umah je nih

    Tenku Butang- mekasih, nnti saya bt kunjungan semula

    Papa Mifz- betul2 tuh Pm

    ReplyDelete
  24. rojak.. daku x berapa suka.. tp kdg2 layan jugak rojak asma kat jb nih..

    wah jumpa blogger femes yer.. :)

    ReplyDelete
  25. wajib cuba ni...nanti nak try makan kat sana jugak la :)

    ReplyDelete
  26. mee rojak tue buat air liur ku meleleh lelehh lahhhh...nampak sedap tuhhh..!!!

    ReplyDelete
  27. kahkahkah... pc depan aku mmg penyelamat habes. uishhh... lega.. hahahahaha

    tetiber aku jd segan korang. apsal entah... hehehe

    ReplyDelete
  28. Ct Rahani- rojak asma spesel tu ada kt johor je

    LIza Razak- cube jgn tak cube dik oi

    CNN- mmg sedap kak, nnti nk repeat lg, nk try yg sutun lak

    k NM0- itulah, pandai ko, segan sbb ko kan retis ye kak hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...