Wednesday, May 22, 2013

WW sama tp tak serupa

as salam sume kwn2,


sama tp tak serupa tp ramai yg panggil kami twin..ahak3




me wit bff Pn Emy
kebetulan terpakai baju sama kaler, tudung jugak.... takde jnji2


p/s: akhirnya sampai gk smlm tudung yg aku nnti2kan... pasni nk try beli kt HQ dia kt kajang nun...

20 comments:

  1. aaah la cam kembo...kemain lawo berbaju biru...

    ReplyDelete
  2. korang mmg tak dpt dipisahkan betul yer...bagus...sehati sejiwa namanya ni...walau x berjanji, tapi ada instinct yg sama...heheh...

    ReplyDelete
  3. aah kann
    kalau bff tu pakai spek .. konperm kembar koo dik ! ;)

    ReplyDelete
  4. Lizz- kembo sbb sama saiz lbh kurang

    k Wahida- boleh la kak... time balik umah masing2 tuh...

    k Ieda- dia rabun gk tp takmo pakai spek... ahak2

    ReplyDelete
  5. Nampak sangat ada sick-sense utk pakai baju yg sama itu yg boleh ngam bersahabat:)

    ReplyDelete
  6. k Zakie- hehehe kwn baik, kwn gaduh tu kak... kekdang je tersama, tp kami mmg ada beberapa helai baju yg sama

    ReplyDelete
  7. Daddy Ziyyad- tang size tu kan doc hehehe

    ReplyDelete
  8. Kalau x pakai spec, mmg same sgt..

    ReplyDelete
  9. apa yg best bila ada bff ialah ada gerak hati dan tanggapan yg sama ...

    ReplyDelete
  10. tawar bersama...
    menangis pun bersama...
    dua-dua meletop...

    ReplyDelete
  11. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  12. Teena Tna- hehehe akak kalu xpakai spec mata mcm kelakor

    My Notes- betul tu kak, tp kami kadang banyak gk beza tanggapan hehehe

    k Qhaifa Nur- mcm lagu black lak kak..

    Batu Adventure- tq

    ReplyDelete
  13. iye la kooo...dah mcm berjanji hah...same plak...lebih kurang jek kalernye heheheheh

    ReplyDelete
  14. iye la kooo...dah mcm berjanji hah...same plak...lebih kurang jek kalernye heheheheh

    ReplyDelete
  15. a ah la dana.. cam kembo ha.. dua2 comel.. ;)

    ReplyDelete
  16. LIeya- ter tak sengaja je tuh

    Ct Rahani- sama tp tak serupa kan

    ReplyDelete
  17. seperti adik beradik.ker sedara admin in heee

    ReplyDelete
  18. purple.. geramnya tengok.. hihi.. Ros ni memang minat purple..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...