Thursday, April 12, 2018

photo diary #9 tahun 2018- aktivit seharian

As salam semua kwn2

Cpt betul masa berlalu  yek, minggu ni kecoh betul psl hari RABU hehehhe.... Korang dh bincang nk balik mengundi camne ke nnti? Kami tak abis bincang lg nih, camne lah nk balik kg nnti nih... sepatutnya kami tukar tempat mengundi kt kl je.  Yelah ssh jadinya bila sorang johor sorang terengganu nih

Oklah, jom lah kite nengok apa yg ada utk dikongsikn ngn korang PD arini


1sti time ada spek mata ala2 mcm spek itam gitu..... nk beli yg spek itam tu mcm tak berbaloi lak, nk kene nambah power ngn segala bagai.. mahal gk

aktiviti kelas dia kelmarin, msti lagu family finger tu hehehe... 

nk amik gambo sbb nk tunjuk kt papa dia, main conteng2 muka.... kwn2 dia pun sama, sabo je
hari selasa baru ni ada kwn opis bwk durian kt opis, dr dusun familynya... bayangkan 1 opis bau durian

boss aku sampai tak kuar bilik sbb dia tak tahan bau durian heeheh paham2 jelah klu opis ekon nih bau dia camne
Farah Aisyah dh botak dh.... nk tunjuk baju yg mak longnya bagi hehhee... 
isnin baru ni, msk mehun sup kt opis... nikmat nya mkn walaupun simple je
menu rabu, kwn2 bwk kari ikan yg pekat likat, kita msk nasi je kt opis... sedap betul

mlm kelmarin msk rendang daging ngn pulut kuning, smlm pagi bwk ke opis mkn ngn kwn2


edy pun bwk bekal plt kuning ngn rendang tuh, dia pilih2 jgk makanan yg nk di bawak bekal...
 siap kata kwn komplen tak cukup
sarapan arini, terjadi vegetarian lak... nk boh ayam grg ramai sgt bdk pelawat kt cafe td sampai sesak
amik apa yg mudah je

14 comments:

  1. Seronok kan dana .teringat acik dulu pun selalu buat dan bawak makanan ke opis dan makan dengan kawan2.

    ReplyDelete
  2. kite pun bawak bekal, mkn dgn kawan2..bwk sikit sorang, lps tu msk nasik kt opis..syok ramai2

    ReplyDelete
  3. Aiyan.. acik geram tengok Aiyan.. hehehe..
    Comellah baby Farah Aishah tu..
    Durian..? eerrr.. tak geng.. hehehe..
    Menu2 tu semua sedap.. ;)

    ReplyDelete
  4. Acik Erna- tulah, seronok sekali ngn blh berjimat

    Dieyana- tulah dik, bwk skit2 je lauk tp cukuup je mkn ramai2

    k Aizamia- see the body lah kak hehehe, banyak mkn je kejenya blog ni yek

    ReplyDelete
  5. tengok gambar makanan tengah puasa sunat Khamis..

    tergugat juga iman..

    tak pe..

    latihan iman mesti ada..

    bos tak marah ke bawa durian pergi ofis ?

    boleh meletup bau dia tu..hehehe

    ReplyDelete
  6. Apeni kak Dana, semua makanan sedap sedap. Hahaha! Terliur tengok lagi lagi kari ikan tu

    ReplyDelete
  7. Bestnya ada kawan bw durian..
    Meriah ofis..yg nyorok dlm bilik tu rugi skit

    ReplyDelete
  8. Blogger Hanafi- bos tak marah tp sian la kt dia, entahla kwn opis tu pun tak bgtau awal2.... dia yg bwk... kite dh di ajak pg jgkla walaupun nk mkn rasa serba slh

    Inani- hahahha sbb tu akak tak kurus2

    Putri- best mmg bst tp, serba slh sbb bau semerbak sgt....

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. Saya mengundi seemban je tuh pun undi pos sebab bertgas masa pru nani. Lamanya tak makan durian.duian sekarang mahal bukan main lagi. Untung kawan akak ada dusun durian

    ReplyDelete
  11. sbb tu TMJ buat derma rm1juta kat Aeon Tebrau ampi ramai x sempt nk byr utk tunjukkan pilihanraya hari Rabu nnti ramai yg x sempat balik mengundi., hehehe

    ReplyDelete
  12. Serius lawalah cermin mata akak... Ros ni bila tengok orang pakai lawa. Tapi bila time nak beli cermin mata, cuba punya cuba kat kedai, macam tak berkenanlah, tak sesuailah. Huhu

    ReplyDelete
  13. Syoknya makan durian ramai-ramai Dana.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...