teman2....

Tuesday, April 17, 2018

Terminal Nasi Kerabu

As salam semua kwn2

Sorry la kwn2 arini lwt buat ntry, dr pagi td ada je halangan.... cite psl nasi kerabu sedap yg si edy suka layan, kedai mkn kwn opis dia.  Pagi ahad tu sebelum pi library kami sarapan situ.  

Kalau sapa2 nk try boleh lah singgah ke kedai tu nnti, ada nasi kerabu, nasi berlauk, gulai ayam nya sedap... ayam bakar pun best.... pastu ada air durian belanda yg mmg mabeles.

Terminal Nasi Kerabu
Food court taman dagang
Ampang, selangor


Masa kami sampai kul9 nih nasi kerabu biru dh abis... 

ni dia kedai nya

ni aku punya.... nasi putih ngn gulai kaki je, tak amik bhg dagingnya

ni yg sedap.... isi pun banyak mmg layan lah

11 comments:

Amanda Suria said...

Jangan kata ni kat area KL ye..sure bukan kan? aduhai sedapnya air durian belanda tu

Kakcik Nur said...

Boleh cuba nanti ni... :)

emy said...

terliur tgk nasi kerabu tu..nk kirim...(sebut ala2 hariah ye)

Hans Hanis said...

owh patut lah warna putih
nasi kerabu biru dah habis rupanya

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa nasi kerabu, esok nak cari jugaklah.

lieyalatif said...

alamak aku lagi berminat dgn nasi gulai kaki ayam tu dana.....sedapnye dpt kokak kaki ayam tu...dpt kologen free2 je kooooo hahaahahaha

norhidana miswan said...

SA- tmn dagang ampang ni SA

Kakcik nur- try jgn tak try kakcik

Emy- ko klu tingin bgtau, selalu bdk2 opis nih suh edy belikan

Hans- hari minggu kn dik... cpt beno abis

Inani- cari jgn tak cari nani

Lieya- kih3 samalah kita beb... dhla kakinya lembut gila

Cik Rose said...

Air durian belanda tu memang sedap.. Ros baru dok cuba hari tu. Sedap rupanya air dia.. hihi

FHA Selemak Santan said...

memang suka nasi kerabu. Kat penang susah nak cari cam gini

atiehilmi dot com said...

adoi !! wrong time masuk blog awak.. hee~ awal2 pagi perut sis dah berkeroncong ha..

Mar Mansor said...

air durian belanda tu menggodalah.
Janji Kita