Wednesday, December 23, 2015

WW korang dera aku ek....

as salam semua kwn2,

maaf semalam takde ntry, aku cuti rehat jaga aiyan kt umah... sapa2 yg fren kt fb msti tau kan...
ada budak tuh rindu kt papa dia sampai demam2... arini mcm dh kurang skit dmm n mama nyer mmg nk dtg keje sbb minggu dpn isnin selasa aku nk cuti, bos pun takde masa tuh pi meeting.. jd kene setelkan keje2 mana yg urgent tuh arini.

ni ntry WW ke heheheh

see.... ni baru pagi ntah2 tgri dtg lagi...  
siap antar ngn tray nih lg

tukang antar yg kene bebel ngn aku... hahhahaha 

p/s: doakan perjalanan balik kami ke johor esok pagi selamat sampai yek kwn2... ber3 je balik kali nih nk bg aiyan bt2 lupe kt papa jap

16 comments:

  1. Kesian tukang antar tu...hahaha

    Selamat pulang ke Johor esok, moga dipermudahkan.
    Saya balik JB petang ni Insya Allah.

    ReplyDelete
  2. Org balik JB kakak keluar JB nak ke Batu Pahat dan Muar
    Harap perjalanan oklah ye Dana.

    ReplyDelete
  3. ooo dana org johor juga ye....cian aiyan..moga cepat sembuh aiyan...


    psst dana umur kita jarak setahun aje...panggil nama je k...yan n dana :-))

    ReplyDelete
  4. Yg kena bebel tu siap senyum lagi walaupun asik kena bebel....hehehhe

    ReplyDelete
  5. part hantar guna troli tu yang tak menahan, comel je trolinya

    ReplyDelete
  6. Semoga selamat pergi dan kembali ye dana.akak dah sampaî kampung ni ha

    ReplyDelete
  7. gud lak.. hi done follow , follow me back :)

    ReplyDelete
  8. Gud luck dana.

    Akk pun nanti kena cover keje org cuti bersalin. Hu hu hu. Dah la keje yg ada pun byk.

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. rejeki tu mak dana kene bersyukur je, orglen ramai yg xde keje nih., huhu2

    ps. dh balik dari johor blom? hehe2

    ReplyDelete
  11. byk tu ... tapi klu dah settle sblm balik kg , tenang je hati kat kg nanti ...

    ReplyDelete
  12. yang tukang hantar..senyum-senyum jer...hahahhahaha..

    ReplyDelete
  13. Haha.....kan dah banyak kerja.....sapa suruh nak ambik cuti panjang

    ReplyDelete
  14. Haha.....kan dah banyak kerja.....sapa suruh nak ambik cuti panjang

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...