Wednesday, October 2, 2019

LEXUS Chocolate Cream inside, Himalayan salt topping- produk baru MUNCHY`S

As salam semua kawan-kawan,

Family aku peminat biskut Munchy`s terutama yang LEXUS nih, edy suka yang dalamnya peanut butter cream, aiyan suka cokelat tapi sekarang ada yang baru. Sebelum ni ada juga aku nampak yg LEXUS perisa laici tapi tak teruja nak cuba.  

LEXUS Coklat, cream coklat dan ada himalayan salt lagi.  Sedap sebab rasa coklat yang pekat lepas tu hujung-hujung ada rasa masin garam himalayan tu.  Ada jugak LEXUS baru nih yang biskutnya coklat tapi creamnya vanilla.



sedap tau, sila lah mencubanya ye

Hitam legam tapi sedap

memang layan... 
ini antara pelbagai perisa yang memang dah lama ada...
kredit amik dari page shopee

19 comments:

  1. Ohh ada baru ye Dana.. Pae sllu beli yg coklat & kacang tu..

    ReplyDelete
  2. Baru belikan utk nenek semalam. Lahh tak perasan pulak ada perisa baru adehh

    ReplyDelete
  3. ammi selalu beli yg peanut butter buat bekal budak2 sambil berjalan ke sekolah

    ReplyDelete
  4. Akak main rembat ja,tak perasan pun kalau ada prrisa baru..

    ReplyDelete
  5. kak...akak buat kita melelehhhhhh ailio

    ReplyDelete
  6. Dorsett Pink- budak-budak suka perisa dia tak manis sgt

    Atie- yg ni lagi sedap sebab biskut dia coklat juga

    Ain- lepasni tryla usha2... mula2 jumpa kt giant

    k Shiela- semua sedap yg lexus nih kan...

    k Kamsiah- aah cuba lah yang ni kalau beli biskut lg kak... sedap bg tekak dana

    Sunah- heheheh alah, sesekali abis asik SUnah je bt akak meleleh airlior

    ReplyDelete
  7. itam bkn sebarang itam ni.. haha
    terliur sgt ni!

    ReplyDelete
  8. Anak bongsu kakcik suka biskut LEXUS ni. Kakcik selalu belikan buat bekalan dia di asrama... :)

    ReplyDelete
  9. sedap dan pasti menyelerakan.

    dulu saya memang layan pekena roti dalam paket begini.

    sekarang tidak lagi dengan alasan nak jaga badan dan kesihatan

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
    Rasanya belum pernah beli lagi biskut ni. nampaknya kena beli jugak.. nanti orang kata ketinggalan keretapi hehehe

    ReplyDelete
  11. Ezy- tulah itam di pandang tapi sedap

    Kakcik Seroja- boleh buat alas perut kakcik, adik dana pun ini lah bekalan dia kt U sana

    mr Hanafi- ni biskut bukan roti heheheh... mmg tak elok makan selalu sebab manis

    wak WP- buat alas perut, atau minum petang2 ye wak

    en Abuikhwan- wsalam, kalau ke pasaraya insyallah boleh jumpa ni ustaz

    ReplyDelete
  12. suka yang lemon tu, dap dap dap

    ReplyDelete
  13. waaa..macam sedap je. dahlah suka dengan biskut lexus ni. nak belilah nanti nak rasa jugak

    ReplyDelete
  14. tak pernah cuba dana... mungkinlah nanti boleh cari...

    ps thanks dana selalu singgah blog akak yang sunyi tu.. membakar semangat juga nak menulis...

    ReplyDelete
  15. Nampak lazatlah...xtau plak Ada biskjt baru ni

    ReplyDelete
  16. SA tengah cut sugar..so apa yang manis sekarang ni jeling hujung mata jer la..hehehehe....

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...