Tuesday, October 17, 2017

gambar lama mak n abah



As salam semua kwn2,

Hari ni hari ngantuk sedunia, hari bosan n penat sepagi... lif asik rosak je.... kalau hari2 naik tingkat 6 mmg blh semput jadinya.

Nk bt ntry pun rasa alahai lemau nya... Kelmarin saudara dr singapura ada kirim gambar kenangan mereka masa balik kg, gambar lama2 tahun 80 an, 90 an gitu... 
Kebanyakan gambar2 tu mmg aku tak penah tgk pun.  masa tu mak n abah pun baru2 kawin rasanya.



baju kurung putih tudung  coklat tu mak aku, tak tau aku dh ada ke belum kt bumi nih

abah masa muda belia, sapa lah bdk comei tu kan

16 comments:

  1. nostalgia sangat gambar tu. haa budak comel tu mesti dana kan

    ReplyDelete
  2. Sukaa tengok gambar gambar lama macam ni kan. Heheh 😁

    ReplyDelete
  3. Seronokkan Dana dpt tgk gambo lama. Lagi lagi kalau dpt tgk gambo sendiri masa kecik. Hakak tak de kenangan sangat...maklumlah org kg. Manalah nak cari kamera.

    ReplyDelete
  4. Seronok mengimbas kembali kenangan lalu melalui gambar2 lama yang masih tersimpan.. :)

    ReplyDelete
  5. saya pun suka simpan dan tengok gambar2 lama sampai buat satu page khusus utk post gambar2 lama.

    ReplyDelete
  6. saya pun suka simpan dan tengok gambar2 lama sampai buat satu page khusus utk post gambar2 lama.

    ReplyDelete
  7. bw kat blog ni, mestilah budak cute tu tuan blog... gambar2 lama mmg jadi nostalgia,.. kadang2 boleh menitiskan air mata bila menantapnya, terutama jika ada kisah yang menyayat hati di sebalik gambar tu... akak klu tatap gambar time kurus, terfikir akak ke kat gambar tu atau org lain, ter konfius la kjap...

    ReplyDelete
  8. Gambar2 lama jadi pengimbau kehidupan dulu2.
    Terutama yang hitam putih tu.

    ReplyDelete
  9. Tengok.gmbar lama terfikir Pula zaman tu.meati beat kan

    ReplyDelete
  10. Mengibas kenangan lama ... bodak comel tu mesti Dana kan.

    ReplyDelete
  11. mengimbas kenangan ni kan. seronok bila dapat tengok gambar lama camni

    ReplyDelete
  12. nostalgia betul tengok gambar ni.. teringat zaman kecik2..

    ReplyDelete
  13. Sapalah adik comel tu.
    Hihihi

    ReplyDelete
  14. penat gak lif asyik rosak..huhuhuh
    Nostalgia penuh kenangan tgk gambar² lama

    ReplyDelete
  15. Ada lagi keluarga singapore tu simpan gmbr lama ye..

    Budak comey tu dana ye..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...