Friday, December 16, 2016

Last Day mengasuh di opis


as salam semua kwn2,

Salam Jumaat semua kwn2,

alhamdulillah, harini last day mengasuh rayyan izzan kt opis sbb kesabaran aku yg setinggi gunung Everest tuh dh makin menipis dh kui3

Pandai dh dia ajak amik gambo, layan kan je.... tp mmg seksa lah nk suh dia duk diam kan, ada je nk di kejekan, nk jln blik situ sini... nsb lah bilik2 lain tu semua kene guna excess card kalau nk msk.

mmg tak blh tinggalkan dia sorang2, kang ada surat ke fail kerja yg di conteng or di cop nya.
salute aku ngn teacher2 yg ngajor kt tadika aiyan, sbb kesabaran mereka setinggi gunung everest sepanjang masa.

nk jgk pakai sweater tuh ttp hood sekali

mlt moncong sbb dia tgh kira tuh 1,2,3


mama nk tunjuk peace konon tp tak jd lak... 

9 comments:

  1. Habis lepas ni nak ke mana?
    Taska Aiyan cuti sekolah tutup ke apa Dana?

    ReplyDelete
  2. Boring tuh Dana...alahai cian Aiyan
    Klau kat umah bebas nk buat apa..kat opis byk pantang larangnya

    ReplyDelete
  3. lepas ni jd pegawai lah yea...huhu..

    ReplyDelete
  4. Budak2 biasa lah dana..anak cheq da pun sama..huhuhu..tmbh2 bila dh ada si kechik ni..mulut mak dah jd mak nenek dah..24 jam membebel..

    ReplyDelete
  5. Kira okaylah.
    berjaya Xjadi tarzan kt opis.

    ReplyDelete
  6. Hihi Aiyan gi office jugak yee... sesekali ye kak..

    ReplyDelete
  7. lama dah tak buat camni mengasuh di opis

    ReplyDelete
  8. Akak dah tak bawa dorang ke ofis..
    sebab kakak nabilah dah cuti..
    dorang kalau ofis macam tu lah..
    Habis semua nak dichop nya :D

    ReplyDelete
  9. Betullah Dana....mmg respect dengan cikgu yg control budak tadika ni. Kena sabar dan penyayang

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...