Monday, December 30, 2013

aiyan ngn beg zirafah

as salam sume kwn2,

lagi 1 hari nk msk thn baru yek, bertambah la umur aku setahun lg... aiyan pun sama kan... cpt rasanyer masa berlalu... beso dh anak aku, tua dh aku hehehe... takmo lah bebel panjang karang korang bosan...

beg nih aku beli kt kwn yg jual tupperware, beg jenama tupperware nih... comei lah pulak aku nengok... itu yg beli jgk... dpt lak harga murah... apa lg...sebelum nih dia ada beg pororo tp skrg, kalu pg mana2 mmg aiyan akan amik lah beg dia nih... tau nk pg jln2... sanggup tuh galas beg dia... kadang takde isi apa pun... isi biskut, air n baju dia je



comei tak beg aiyan heehheeh
nengok beg dh sama beso ngn tuan nyer... sile jgn gelak yg aku selotep suis tuh, kalu tak aiyan suke matikan suis time sdp nengok tv
suke tgk tv dkt2.. agaknyer sbb dia kn rabun udahla spek mata dia jarang nk pakai



p/s: apa ek azam tahun baru korang? azam 2013 terlaksana tak?

p/s/s: tensen lah bile update ngn henpon nih kadang2 tgk kt blog tak kuar ntry terbaru... ptt lah makin ramai tak komen kt blog nih :(


Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. I like zirafah Dana hehe.....
    budak kecik mmg suka main suis yek!

    ReplyDelete
  2. k Hainom- hehehe comei kan zirafah tu siap ada tinge lg... mmg suke sgt main suis, mmg fikiran ingin tahu tu tinggi sgt

    ReplyDelete
  3. Cntik beg dia kakak..beli kt mna tu

    ReplyDelete
  4. hihi..lawa dah beg tuu... aiyan makin tinggi laa... mmg..anak anak suka suiz... dl pun sy wat cam dana gok...tapi mia dh besar dah reti..tak usik dah...

    ReplyDelete
  5. cantik beg zirafah ayyan... ke mana-mana dia bawak beg tu la yer?
    Hihii, bagus juga idea selotape tu :)

    ReplyDelete
  6. cantik beg ayyan...mesti tidoq pun dgn beg..heheh

    ReplyDelete
  7. hamboi ayyan kemain bergaya ngan beg baru dia yek...comey tau..kena lak ngan baju dia tu ala2 kuning gitu...
    ayyan nengok kl genster ker tuh hehe...syok betultu..
    Selamat tahun baru Dana..azam tahun ni menyambung azam tahun 2013 hhehe

    ReplyDelete
  8. Norzila- beli kt tupperware je dik

    Izan- tinggi tp kuruih lah izan

    Ibu Lala- macih, blum nk pi skoll lg heheeh

    k Nurbijen- hehehe taklah kak, kalu kuar umah je pg jln2 ke

    k Sarah- hehehe tak lah, beg nih time pg jln2 je... kt umah dia tak pandang sgt pun

    Lizz- heheheh masa tu dia nengok gangster celup... selamat thn baru gk lizz

    ReplyDelete
  9. Amboi..lawanya beg aiyan..hehe..slmt thn baru akk :)

    ReplyDelete
  10. mmg comel beg aiyan tuh dana..tuh psl yg dia sayang sangat tuh..aiyan rabun dari kecik lg yer dana...ingatkan sajer jer pakai spek tuh..

    ReplyDelete
  11. Alahai comei je beg tu...bekenan pulak akak tapi dah tak ada budak kecik kat rumah.

    ReplyDelete
  12. comel aiyan dgn beg baru yg cute :)

    ReplyDelete
  13. Adrianna- selamat tahun baru jgk dik

    k Ummuaidan- ehheheh macih kak, aah dia mmg ada rabun sjk dr kecik

    k Junaina- hehehe zmn skrg nih mcm2 beg lawo2 n comei2 utk bdk2 kan kak

    mamyHarraz- macih acik

    ReplyDelete
  14. alahai comelnya beg dia.. azam?.. ada yang tercapai, aa yang belum.. takpe.. kita usaha lagi tahun 2014 ni :)

    ReplyDelete
  15. amboi ayyan cutenye ngan beg tu

    ReplyDelete
  16. dah zirafahtu cam lebih beso dari dia herk...
    azam hancur menjadi debu...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...