Friday, February 22, 2013

riang ria lunch hour di hari jumaat

as salam sume kwn2,

salam jumaat sume, riang ria betul.... maklum lah esok luse cuti kan... tp nyer pg nih agak kelam kabut nyiapkan segala fail2 bos aku nk pg meeting esok sampai selasa... itu yg ntry lewat skit...

aku nih ngn bff aku si Pn Emy n kwn2 opis yg lain kalu time jumaat mmg suke supink2 kt psr belakang jupem nih, tp time2 baru2 dpt gaji mmg takde lah gi situ, masing2 eksen.... tp tiap kali pg situ mmg tgn kiri kanan penuh barang, mcm2 ada kt situ... mmg hari yg ditunggu2... ada makanan mcm2, tudung mcm2 n juga baju... heheheh

tak dpt supink kt mall supink kt psr pun jd lah kan...

berderet2... air mcm2 ada ... tu nampak tu bff aku Pn Emy menjinjing brg penuh tgn

belah dpn nyer lak... kopok yg suke aku beli... 

tgk2 penuh meja kami ber5 beli brg... heheheh apa lah yg dibebelkan k ct tuh

sorry gambar blur... tgk kwn aku yg lapo heheheh... 

16 comments:

  1. Tu dia... Macam kenduri jadinya. :)

    ReplyDelete
  2. kakcik Nur- hehehhe... meriah...

    ReplyDelete
  3. macam nasi ambeng je tu, saya duduks emarak dulu, lama x makan bismillah tu, nasi briayni dia sedap

    ReplyDelete
  4. Zulfadly- ye betul dik,,, ns ambeng.... aah mmg ns briyani bismillah tu sedap skrg rm10 tau 1 hidangan

    ReplyDelete
  5. amboi..dah macam kenduri ni kak..heheh..best nye makan2..

    kak betui ea name kek tu..hehehe..nak resepi..nak buat..sedap ketagih sudah..hehehehhe

    ReplyDelete
  6. seronoknya korang bila hari jumaat hari jenjalan dan shopping juga...
    penuh 1 meja...yang best makan sama-sama...

    ReplyDelete
  7. nampak kelaparannyer... pasarpun best gak yerk..

    ReplyDelete
  8. wahhhh...macam pasar malamlah...best best besttt...

    ReplyDelete
  9. assalam dana..lapo acik tengok gambar ni he he

    ReplyDelete
  10. Buruk btul rupa ku ketika lapar...
    Huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. masing2 kelihatan sangat berselera...hehe

    ReplyDelete
  12. kalau dah jumpa geng mmg seronok kan nok...makan berselera sambil2 gosip gitu...heheh...

    ReplyDelete
  13. kemain sedap tu...memacam ado..terliur...

    ReplyDelete
  14. beshnya beriang ria camtuh.. huhu..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...