Thursday, August 22, 2019

photo diary #27/2019 versi Throwback- baling belakang

As salam semua kwn2,

Bulan lepas, aku dapat jumpa semula semua kwn sebilik masa 1sem kt Uitm,Jengka dulu. lupa nk bgtau, jumpa semula di alam maya, di FB dan Whatsapp bukan jumpa secara live hehehhe.  Lepas tu dapat jumpa balik geng2 yang selalu lepak sama... ada yg dh 19 tahun aku tak pernah jumpa.  Cuma sorang je  yg aku biasa jumpa kalau balik terengganu.  
Aku share sekali kami dulu dan sekarang... nama versi baling belakang kn 😅
Kawan2 geng jenjalan kami, ada merata tempat, ada yg kt Kl, Jb, Putrajaya, Terengganu dan Sarawak. 

Jom la kwn2 kita tengok ya.. 

kwn sebilik aku, kami semua amik jurusan lain2... kenal kan aku yg mana hehehhe

ini gambar kami sekarang, masing2 dh ada family... dh makin matang semua nya... 

masa ni kami 1st time sampai ke bandar temerloh... kelakar muka masing2
ni kami sekarang, tp ad sorang je yg tak dpt nk contact lg
ada kt KL, Johor, terengganu dan sarawak

kwn aku tunjuk gambar yg ada dlm simpanan dia... muka budak gembeng, masa sem 1 hari2 aku nngis rindu kt family aku hehehhe

5 ke 6 tahun dulu, tengah in fesyen tudung layer2 gini kan... rasa mcm tua betul pakai gaya gitu
gambar belah kiri masa aiyan 1 tahun, sebelah kanan tu... sekarang nih 

bapaknya sama je... yg makin lain mesti lah yg baju oren tu kan heheheh

atas tu raya tahun 2012, bwh raya tahun 2019

13 comments:

Aryan azra said...

MUDAH NAK CAM MANA SATU DANA DALAM GAMBAR BALING BELAKNG TU HEHEHE...SERONOKKAN DAPAT JUMPA BALIK KAWAN2 LAMA

Kisah Tatie said...

bestkan dapat jumpa balik sahabat2 lama

Sheila Arshad said...

akak dah lama tak jumpa geng2 U.. yelah masing-masing balik ke negeri masing-masingkan.

Warisan Petani said...

Semoga ukhuwah berpanjangan

norhidana said...

k Aryan Azra- heheheh muka mmg tak berubah kan kak... jumpa di alam maya kak

Kisah Tatie- jumpa di alam maya, jumpa live tak dpt lg

k Shiela- dana jumpa alam maya je kak, susah nk jumpa masing2 jauh2 belaka

wak WP- amin, betul tu wak

Kak Feni said...

Bila tengok gambar tu teringat kawan-kawan lama. Gambar pun tinggal di kampung.

Sunah Sakura said...

kak dana dulu2 tak pakai spek ke?

mamapp said...

Seronoknya bila pershabatan tu kekal.berpuluhtahun lamanya kn

adianiez AIDA said...

u r so cantik, dana :)
syok ni, jumpa balik geng lama.
terasa mudah kembali bila borak sama2.
throwback kisah belajar dulu kala,kan...

norhidana said...

Kak Feni- ni pun kwn2 yg share kt wassap

Sunah- tidak dik, dh tua baru ber spek mata

K Mamapp- betul tu, tp tulah bilanya nk jumpa entah tu hehehhe

Aida- hahah alamak, malunya tang mana la cantiknya tu hehehe... tulah, borak kt wassap je pun dh seeronok mcm apa, klu jumpa depan2 lg riuh

Kakcik Seroja said...

Seronoknya dapat bertemu semula dengan kawan-kawan baik suatu waktu dulu...

Cik Itah said...

seronoknya jumpa balik kawan lama

Sha Mohamed said...

seronok bila dapat jumpa kawan lama.. smeoga ukhawahnya terus bertaut.. aamiin..