Thursday, September 20, 2018

photo diary #19/2018

As salam semua kwn2,

Punya lah dh nk masuk bulan 10, entry PD aka photo diary aku baru ada 19 je.... punyalah mls skrg ni nk bt ntry....

Mcm biasa lah rangkuman aktiviti kami sekeluarga, sekali ngn kt opis kan, mari2 kita layan gambar n cerita nya
Sekarang kan cuaca sejuk lain mcm, pastu tgri bkn main panas berdenting
si Aiyan klu cuaca mcmni mmg dia alah, ni dh mula lah demam bdn tak sihat.... risau bila dia dmm sbb lama dh dia tak dmm, smlm sekolah tp tu pun msh tak berapa sihat....
Doakan ye kwn2 aiyan cpt sihat...

ahad ujung minggu lepas 2hb sept, buatkan spek mata baru utk aiyan... hijau ko pilihan dia tp tak siap lg...
lama sikit process nk dptkan spek dia ni

sama besar je 3 org membe makcik bawang aku nih.... gaya jln pun sama


aritu ada sambal sadin lebih, pastu teringat lak roti ni nk expired, bancuh ngn telur jd lah roti john sardin

bawal masak lemak kencur @cekur, peberet si edy nih

peberet si aiyan.... ayam grg krup2 katanya
beli bahagian dada pastu potong memanjang grg ngn tepung

masa dia demam isnin baru nih, sibuk kata sejuk2.... aduhai risau mama sbb dia lama dh tak demam

org demam lalu mkn air coklat ngn biskut je


isnin tgri tu dia mintak sup, mama msk kan lah sup simple kt dia

selasa baru ni pun mama cuti lg sbb dia tak sihat lg... tgk dia tidur pun rasa mcm kesian je

11 comments:

  1. ala saying Aiyan sian dia. Semoga cepat sembuh

    btw cantik spek hijau dia . Pandai pilih <3

    ReplyDelete
  2. kann. ank tidur nmpk kesian. hhuuh. mek pun same.

    ReplyDelete
  3. demam perkara biasa..

    moga cepar sihat dan terus menikmati hidup ini dengan happy

    ReplyDelete
  4. Mommycici- macih dik, tulah dia mmg suka color yg fancy2 gitu

    Ejulz- mekasih

    Ayunie- tulah kan... lagi2 bila tak sihat

    wak WP- mekasih ye wak

    Mrhanafi- bkn pe, risau demam lain... mmg risau klu anak2 tak sihat

    ReplyDelete
  5. semoga aiyan cepat2 sihat..dijauhkan segala yang merisaukan mama tu,menarik speak baru fancy2 baru style kan aiyan๐Ÿ‘Œ

    ReplyDelete
  6. Moga dak Aiyan cepat sembuh..
    Geram lak kite tengok dia ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. Aunty doakan Aiyan cepat sembuh ya.

    Supaya cepat boleh jumpa main dengan kawan-kawan di sekolah.

    ReplyDelete
  8. Semoga Aiyan cepat sembuh. cantik cermin mata hijau tu, nampak ceria aje bila dia pakai.
    Nampak sedap masak cekur tu.

    ReplyDelete
  9. Aiezza- mekasih aiezza...

    k Aizamia- mekasih kak

    k Diana TK- mekasih kak

    k AMy- mekasih kak, ye sdp msk cekur tu kak...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...