Friday, September 7, 2018

Farah Aisyah dh 6 bulan

As salam semua kwn2,


Selamat bercuti panjang ye kwn2, org lain sibuk rancang nk balik kg gi jln sini sana tp aku, duk umah jelah
Laki kite idok cuti, kene keje

Nk cerita psl anak saudara aku satu2 nya nih, dh msk 6 bulan dh, dh bagi mkn bbr ngn puri2 buah n sayur2
Kalau boleh hari2 nk tgk video dia... rasanya penuh psl video di saja dlm hp aku tu
Aku pun klu pi mana2 selain beli baju aiyan, msti belikan baju dia, kita takde anak perempuan kn... anak buah pun rasa mcm anak sendiri. Kadang kalau rindu, singgahla umah dia bagi apa2 buah tangan ke suh dtg makan2 kt  umah... sbb nk main ngn budak aisyah ni.

Dh mula belajar nk merangkak, mulut becok.... geram betul lah aku nih


gambar minggu lepas, dtg lps abis kursus sambil antar kerusi hijau kt dia
2 minggu lepas masa adik bongsu aku dtg, bkn main kamceng diaorg

ini rayyan izzan tau, yg meja dia je tak tau mana.... masa ni aiyan kecik sgt kan

mmg bagi sbb nk mudahkan maktek suap dia mkn

gelak je tgk gelagat n gaya dia... bahagia je rasa

bdk yg makin keletah... rindu kalau sehari maklong tak tgk video dia

baru belajar2 ddk sndiri.... 

maktek kata makin kurang tido sbb asik nk main je... bantal gajah tu aiyan yg bg tau


9 comments:

  1. Comellnye baby...selamat bercuti sis

    ReplyDelete
  2. saya suka sangat ada baby..

    masa tidak rasa berlalu dengan pantas

    ReplyDelete
  3. hampir baya denga anak saya, minggu depan dah nak start makan, hehe

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaa. Kejap aje kan dah besar rasa macam baru lagi kak Dana share dia baru lahir.

    ReplyDelete
  5. Nila- mekasih dik...

    wak Wp- baby mana ada yg tak cute kan wak

    MrHanafi- betul tu, lg2 tgk dia membesar tu kan...

    Maria- comel kan ... geram nengok

    k Norey- geram kan kak, itu yg klu takde video dia rasa mcm ada yg miss je

    Zulfadly- kejap je masa berlalu kn

    Inani- betul lah nani, rasa mcm baru je lahir aaritu, skrg dh bsr gini

    ReplyDelete
  6. Budak sekejap je dah beso ye Dana...mmg tengah mengakallah kalau baye dak aisyah ni. Manalah mak longnya tak teringat ingat...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...