Wednesday, April 24, 2013

WW sate minang

as salam sume kwn2,

korang penah mkn sate minang? cube lah kalu nk rasa... aku jmpa nih kt psr mlm tmn melawati, tiap hari selasa, khamis n sabtu psr nyer...
arini ada kursus dr pg sampai ptg, itu psl bt ntry awal

gini gaya bungkusan nyer... 

25 comments:

  1. Apa bezanya dengan sate biasa ya? :)

    ReplyDelete
  2. xpenah try la kak dana..aah nak tau jugak beza nya..dap x?

    ReplyDelete
  3. sy tak pernah try lah kak..
    nampak menarik..adoii mana sy nak cari nii

    ReplyDelete
  4. huhu....tak pernah rasa la sis.....nampak menarik n mengiurkan....petang nie kena gie cari satay gak la....tak dapat satay minang pn takpa la yg penting satay...hehehe

    ReplyDelete
  5. terliur tgk satay ni kak...alahai...mana la nk cari kt area sini ...

    ReplyDelete
  6. Penah dana!!! Aku penat buat entry dulu2 gituuu...

    Aku selalu beli kat pasar malam bangi tuh....mmg sedap pedas bedesingg.....aku suke style kuah dicampur sekali tu....sedap woooo...

    ReplyDelete
  7. macam best...tak pernah try lagik..

    ReplyDelete
  8. ada daun pisang eh..mesti sedap dap dap :)

    ReplyDelete
  9. akakpun suka gak dana... tapi makciktu dah balik indon tak lerh terjah rumah dia...

    ReplyDelete
  10. tak pernah lagi rasa..sedap eh?

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ... tak pernah makan . apa bezanya dgn sate biasa ya ... sosnya cam gulai n9 ker , byk cili padi ? yg ptg rasanya tetap satay ... heheheee

    ReplyDelete
  12. pernah makan...
    tapi tak bole ulang tak kena dengan tekak...
    satenya digoreng kan dana...kuahnya pekat...

    ReplyDelete
  13. tak pernah pulak saya try..

    ReplyDelete
  14. salam kak, boleh je order dulu, sebab saya sabtu ni amik stok, cukup bulan bila dah gaji, saya pos lah, hehehe

    ReplyDelete
  15. teringin pulak aku nak try dana...

    ReplyDelete
  16. Kakcik Nur- bezanyer dia ada 2 kuah kakcik n sate nyer tak manis cam sate kite

    Norzila- beza dia ada 2jns kuah n tak manis tp pds, bg akak ok2 gk lah

    MamyHarraz- try cari kt psr2 mlm yati, tak pun terjah psr mlm tmn melawati

    Eika- akak pun kwn yg rekemen kan, ok lah bg akak... sedap jgk

    k Zakie- aah beza kuahnyer 2 jens n tak manis kuah n sate nyer kak

    Emy- rasa sate tp tak manis, kuah agak pedas... ok lah bg aku

    ReplyDelete
  17. Fieda- hehehe ko tu sume sedap

    Izzah- alamak abis lah mak yong ngidam lak, cube cari kt psr mlm dik...

    LIeya-hehehe oh ye ek, tp mmg pds n lain skit kan rsanyer, tp kire ok lah tukar2 selera

    Lizz- bau dia sedap dik, try lah

    k Tihara- betul tu kak, sdp bau ada bwg grg lg

    ReplyDelete
  18. k Chozila- ni 1st time cube nih kak

    Mimi Azirah- betul2

    k Dee- boleh di kata sedap gk lah kak, lain dr lain

    Munnfendy- ahak2... itu akak tak tau tp mmg rasanyer lain dr sate biasa

    My Notes- w`salam kak, bezanyer... sos ada 2 jns n agak pkt, sate n sos tak manis

    k Qhaifa Nur- yg dana mkn ni tak di goreng lah kak, dibkr mcm biasa... mmg kuahnyer agak pekat tp sedap jugak

    Daddy Ziyyad- saya pun baru mencube... kire ok gk

    Zulfadly-heheheh orite dik

    k Wahida- cube jgn tak cube kak...

    ReplyDelete
  19. ai bercadang nak bakar sate weekend ni..
    soalannya: adakah berjaya..?

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...