Wednesday, April 10, 2013

WW mama tak sihat

as salam sume kwn2,

mlm td si aiyan dmm, aku lak selsema idung tersumbat bagai apa, sambung ke opis yg berekon nih... udahla keje menimbun, udah tak tahan... ptg nk amik half day

gambar cekci, pengubat rindu

17 comments:

  1. Amboi... kemain gaya Aiyan. :)

    Semoga Dana cepat sembuh semula.

    ReplyDelete
  2. kakcik Nur- terima ksh kakcik

    k Tihara- dia kalu org ajak mandi mmg suke

    ReplyDelete
  3. comel je budak kecik ni, get well soon kak

    ReplyDelete
  4. anak akak 3 orang demam..

    aiyan pun nak keringkan rambut juga ke...comelnya

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh ye dana..

    ReplyDelete
  6. moga dua beranak ni cepat sembuh ye..

    suka tgk pic aiyan tu..cute+gedik..hahaha..

    ReplyDelete
  7. semoga kedua-duanya cepat sembuh...amin...

    ReplyDelete
  8. amboi ..cekci benor anak teruna acik ni...sian ko..jgn melarat ke demam esok sudah ler..

    ReplyDelete
  9. Siapa buat ayyan macam taliban tu? Mesti Mak teh buat nie ye...

    ReplyDelete
  10. chomeinyer die... semoga akak cepat sembuh yerk. sekarang memang musim batuk selsema. aiyan dah nampak besar dah..

    ReplyDelete
  11. moga cepat sembuh yer...
    ayyan kenaper comei shangat ni...

    ReplyDelete
  12. nekcik tngah jadi nurse pada si kecik nekcik ni..demam..baru nak kebah

    ReplyDelete
  13. selsema tu kdg mmg ptanda nk demam...

    Jgn miss mkn obat,
    moga cepat sembuh Dana n Aiyan..=)

    ReplyDelete
  14. comelnya gaya aiyan.....

    anak eika baru pas demam....alhamdulilh skrang dah ok sikit...cuma batuk n selsema ja tak ok lg.....skrg memg musim demam kot sbb pertukaran cuaca...apa pn take care yer sis...

    ReplyDelete
  15. wwwowww..sexy...dan macam pakai serban Yuna! hihihih

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...