Friday, December 21, 2012

yang mana 1 pilihan hati

as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat, isnin nih msti ramai yg cuti kan, yelah dpt sambung sampai selasa... aku pun cuti nk duk umah je lepak2...

smlm lunch hour aku ngn bff aku Pn Emy gi aeon AU, aku nk cari dress ngn sluar sama lah ngn bff aku tuh...
lps dh cari2 belek2 ada yg aku berkenan... tak tau naper pas bersalin nih selesa tul pakai jubah or dress, kalu dulu tak berapa suke...

aku pakai sarung je nih... aku suke kaler pink nih tp mcm fit skit

yg ni nampak lose skit tp rupe2nyer labuh giles... 

ini pilihan aku... pakai sweter tu cover skit heehhe... 

p/s: tak sabo nk gi gohtong jaya ahad nih... mintak2 ada lah stoberi utk di petik...

30 comments:

  1. saya suka labuh macam tu..sebab saya suka pakai heels..hehe

    ReplyDelete
  2. Nur Anis- akak pakai heels pun paling tinggi seinci setengah je dik oi... heheheh

    ReplyDelete
  3. aku pun suke berdress atau jubah skrang nie...senang...

    cantik pilihan ko dana....

    ReplyDelete
  4. Pakai jubah/abaya memang selesa. Yang tak bagusnya, kita tak sedar badan kita makin mengembang! (Jubah memang pakaian kakcik ke pejabat) ;-)

    ReplyDelete
  5. cantik dana...selesa buat kita juga..

    nak petik stoberi, bestnya lama tak gi gohtong....

    ReplyDelete
  6. cantik!! akak suka yang dana beli tu nampak sweet and soft sket.. :)

    ReplyDelete
  7. Lieya- betul2 selesa, rasa loose je

    kakcik Nur- hehehe itu lah sebenarnyer... sbb tu kadang2 berdress jugak

    k Qhaifa Nur- mekasih kak, tak penah lg pg gohtong kak...

    Mimie- tp ni labuh sgt lak rasanyer hehehe

    k Umi Pepari- macih2... nk tempah pyh nk jmpa yg ok, beli je pun jd lah kak

    ReplyDelete
  8. cantek la dana.. ko pakai dress ni.. sesuai sangat.. sbb ko pun tinggi kan.. :)

    ReplyDelete
  9. sesuai dana pakai jubah.. klu sy x sesuai kot sebab kecik beno.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  10. aloloo kiutnya..hihii saya suka labuh pastu pakai gan cardigan.hehee

    ReplyDelete
  11. Salam Dana..kalau dulu dulu orang tua tua balik mekah jek yang pakai jubah..tapi skarang yang muda muda pun dah berjubah...lagipun jubah skarang pun taklah hitam jer!!

    ReplyDelete
  12. Salam Dana..kalau dulu dulu orang tua tua balik mekah jek yang pakai jubah..tapi skarang yang muda muda pun dah berjubah...lagipun jubah skarang pun taklah hitam jer!!

    ReplyDelete
  13. Kakak pun selesa berjubah. Banyak baju kakak adalah jubah/habaya.

    ReplyDelete
  14. k Jassnani- tinggi lah sgt aku nih kak heheh

    Ct Rahani- ada gk jubah utk yg bdn kecik...

    Deq`s Qienz-kalu labuh sgt pun pyh gk dik

    Nekcik- wsalam nekcik... zmn skrg nih dh lebih banyak pilihan n design kn nekcik

    k Zakie- dana takde banyak jubah or dress kak, sejak2 ni je suke

    ReplyDelete
  15. comel !
    kalau labuh boleh potong pendek sikit kan .. x per ..

    hurmm kalau akk suke warna merah .. ekeke merah aje kan ;)

    dik ko nampak kurus sikit .. ;)

    ReplyDelete
  16. k Ieda- hehehe kalu iktkan pun, ptt amik pink tuh tak la labuh sgt...

    ReplyDelete
  17. amboiiii..posing dlm fitting room nampak...ekekekeke

    ReplyDelete
  18. Daddy Ziyyad- heheheh sesekali apa salahnyer

    ReplyDelete
  19. Cantik je nampak hihi. Teringin nk pki jubah tp akak ni kurus sgt, mcm xseswai je huhuhu

    ReplyDelete
  20. pilihan terbaikkk lah kak dana..suka kaler nii..

    ReplyDelete
  21. Eh nak g petik strawbery?. Nak jugak..

    ReplyDelete
  22. Eh nak g petik strawbery?. Nak jugak..

    ReplyDelete
  23. kaler yg akk pilih mmg ngam.lawa tangattt..ni yg sy pun teringin nak ber dress.

    ReplyDelete
  24. syoknya nak pergi petik strawberi yer....

    ReplyDelete
  25. cantik kak...pandai akak pilih...:) teringin nak pakai dress gak tau...

    ReplyDelete
  26. amboiiii.. kemain posing mcm anak dare... hehehe... green yang canthek!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...