Thursday, November 8, 2012

Photo diary makan, makan n makan

as salam sume kwn2,

selamat hari kamis, lama dh tak bt ntry photo diary nih... banyak nih gambar makanan...hrp korang redha je ek...
kepada sapa2 yg lum bfast ke lum lunch ke sile lah mkn... nnti korang comfirm terliur punye...
sbb aku sndiri tgk pun sndiri terliur hheheheh


gambar minggu lps, ada jamuan kt opis... staf yg dpt naik pangkat banjer

kuih2 n buah2 siap ada dodol abah aku lg heheh

ulam2 ngn sambal belacan amik ko... banyak betul

sabtu edy beli satay kt satay station, gile mahal secucuk rm1.20 huhuhui tobat tak beli lg

sapan pg ahad tu bt roti john... heheheh dh jd feveret dh skrg nih

ahad ptg tu edy beli rojak mamak...sedap... siap ada sutun goreng sekali

tingin lunch kfc double down... ajak emy mkn isnin 


selasa mlm mls nk msk nasi... bt lasagna roti... abaikan yg rentung tu ek hehehe... 

lunch smlm, pie tee ni fevert aku n emy

lama tak lyn CRS... mmg terbaik

dinner mlm td... spageti carbonara 

msti korang bosan kan kalu tak tgk gambar bdk nih... rambut makin kerenteng

saja nk tayang muke aku yg makin comot sbb dh mls nk makeup... 


30 comments:

  1. dah dia jadi kesayangan...buat apa nak bosan. blog mak dia pon:P

    kita cenderung letak benda kita yg kita suka dalam blog. itu biasa.

    cth: makanan:P

    ReplyDelete
  2. adoi lapar nengok ni huhu
    http://azlinaazis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. aiyan jugak aku nampak lazat antara makanan2 tu semua dana hahaahah...meh aiyan nak geget kunyah2 sikit heheehheh.....

    aku pun suke crs dana....mia mija la suke sebenarnye tu aku pun terikut suke heheheeheeh

    ReplyDelete
  4. ishhhh kak ni saja tau dok tayang gambo makanan haahaa

    ReplyDelete
  5. sedulang ulam! hahaha

    Ni mmg penuh gambar makanan...dah lapar dah pun tgk gambar2 tu! haha

    ReplyDelete
  6. terilur saya tgk kak. ni pun dah waktu2 lunch. hehe. thnks kak lawat blog sy yg dah bersawang tu. inshaallah saya nulis balik. hehe. free2, jmput singgah lg.

    ReplyDelete
  7. yg coklat tu kuih kole kacang ke?alahai sedapnya.rambut ayyan krinting cam along masa kecik2 dulu.mmg ada masanya kita gi keja malas tul nak bersiap kan.comot2 pun tak kisah ler janji keja jln.

    ReplyDelete
  8. mmg tengah lapar ni dana...tgk semua ni lagi lapar he..he..

    ensem aiyan skrg....

    ReplyDelete
  9. Kakau kakak kan Dana terjah ulam dan sambal belacan dulu.

    ReplyDelete
  10. tayang gambar makan lagi ???..nnasib baik ada gambar aiyan ngan mak dia..hihihi...saya pun tak sk mekap tapi gincu tu wajib pakai..hihi

    ReplyDelete
  11. Cheryna- heheheh...betul tu dik, nampak sgt akak suke aiyan n mkn je ek hehhe

    Azlina- apa lg cpt2 cari mkn

    Lieya- heheheh tp tu mkn2 tak abis2 tau... CRS dia nyer menu sume best

    Wanieys- sesekali dik apasalahnyer

    Daddy Ziyyad- baru betul kene ada ulam2 menu sihat

    Mohd Razik- nyeh2, insyallah sudi nyer

    k Inazamri- aah kole kcg lah kak, sdp tuh...

    k Qhaifa Nur- hehehe asal tgk makanan msti lapo ek kak

    ReplyDelete
  12. kakcik Nur- heheheh himpunan dr minggu lps nih kakcik

    k Zakie- dana terjah buah dulu kak, pastu ulam

    Izan- hehehe nama photo diary mkn, itu yg mkn je

    Nurul Husna- ohooo nk yg mahal je ek...nnti akak bajer ek

    ReplyDelete
  13. betul dana..mesti nak tengok jugak gambar aiyan

    ReplyDelete
  14. amboi meriah nyer dgn makanan!!

    ReplyDelete
  15. mencabarnyaaaaaa tgk makanan Dana...
    dah ler kena onn diet ni, sume kena control..huhuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  16. huh.... semuanyer sedap... ekekekke. skrg nie peliklar makan kurang pon alin semakin gemuk. oh tidak...

    aiyan kan penyeri blog nie. surelar kene ader...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum..

    apa khabar tuan belog? semoga sihat walafiat bersama keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  18. aku pun suka CRS nok...paling suka pie tee dia tu...hrmmmmm...aku boleh habis sengsorang pie tee tu nok...ekekek...

    ReplyDelete
  19. aku nak tembak ko dik... ngan pistol air.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedap2 belaka.. aiyan pun aku tengok sedap je.. cam nak telan semua..

    ReplyDelete
  20. wauuweeeeeeeeeeeeee..
    sume mantop2..
    nasib baik sye dah kenyang kak..
    klu x..sye suh post kat sini..hehhe
    dah panjang la rmbut bdk noty tuu..hehhehe..come.nano..nano la mcm tuuuu...

    ReplyDelete
  21. hai ayan..dah lame rasenye tak jenguk ayan....
    ayan sihat???

    wah blog mama ayan ni..banyak no makanan..hehehhe
    nak satay tu...terliur sudah ni......

    ReplyDelete
  22. lapar gini weii.. terliurrrr!!!
    dahla ujan tak berenti ni,
    selera makan menjadi betul..

    ReplyDelete
  23. saya tengok balik post ni, sebab sambal udang tu sedap nampaknya+sambal belacan!!! lama lagi dapat makan, masak sendiri kelaut jadinya, hehehe

    ReplyDelete
  24. maintain comel mama aiyan ni...

    eyyh.. comel pe rambut aiyan panjang g2..mcm anak rita rudaini dh nampak..

    ReplyDelete
  25. adoiii kak dana manyaknyee makanan tuhhh.... comey gigi aiyan..gigi mia kat bawah tu senget hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...