Friday, November 30, 2012

lama vs baru

as salam sume kwn2,

tak blh bebel panjang2.... nk setel keje sbb isnin kang nk cuti, kan mak abah i nk dtg heheheh...
biar lah gambar berbicara yek, antara lama dgn baru... yg lama ttp istimewa di hati

sandal yg pakai time jln2 kt opis, time2 meronggeng ke

selipar jelly bunny... bau manis

wallet yg dh berusia 7-8thn, msh elok lg tp dlm dia koyak skit... sgt berbaloi

wallet baru C&K je... walaupun tak seluas yg lama

p/s: ahad nih nk gi konvo maktek... msti penat nyer... huhuhu

p/s/s: Izan, mia duniaku... sedap ke rasa durian cicah coklat tu?... komen melalui tgk gambar je tanpa pg ke blog awak

23 comments:

  1. cantik koleksi kasut lama n wallet tu suka tgok..:)

    ReplyDelete
  2. Sharwieyna- hehehe biasa2 je tp syg tul sbb lama dh gune

    ReplyDelete
  3. yang purse memang nampak elok lagi.. berbaloi.. baloi..

    ReplyDelete
  4. semut xdtg ke kerumun kat jelly bunny tu kak?hahaha

    ReplyDelete
  5. sy pun jarang tukar wallet.
    cantik wallet baru akk :D

    ReplyDelete
  6. benda lama pasti mempunyai sentimental value yang tersendiri kan....

    ReplyDelete
  7. wah wah wah..dapat sandal ngan wallet baru...

    ReplyDelete
  8. bagus kak dana simpan baik2 wallet nihh..kalau sy dah hancur..selagi tak hancur selagi tu tak tukar...heeee

    ReplyDelete
  9. assalam dana..bila dah terpaksa diganti..terpaksa tinggalkan yang lama..walaupun sayang sangat kan..

    ReplyDelete
  10. kite nih pakai selipar terus kak..akak pnya kira ok la jnis sandal jugakk..hahaa

    ReplyDelete
  11. selipar bau manis.. tali pinggang penah saya jumpa yg baunya mcm2.. strawberi la..epal la..vanilla la.. iskk..

    ReplyDelete
  12. salam Dana..shantek shantek smuanya..iyalah..waktu umur camni mmg minat..bila dah senja sikit ni ..apa apa jek!!!

    ReplyDelete
  13. As salam Dana,

    Tgk barang2 lama Dana yg masih elok ni teringat baju Marya yg sejak ting 5 still pakai smp harini bukan nak kata badan maintain tapi yang lama ni mempunyai nilai sentimentalnye yg tersendiri kan :)))

    ReplyDelete
  14. alah membeli, menang memakai..berbaloi-baloi..:)

    ReplyDelete
  15. suka wallet Alfio raldo tu...

    ReplyDelete
  16. wah sudah tayang yer..hehehe..

    ReplyDelete
  17. k Chozila- betul tu kak, kalu iktkan takmo tkr lg tau

    Azie-heheheh semut tkt sesat dik,bnyak kiosk coklat kt situ

    mamyHarraz- akak bkn jenis org yg suke tukar2 dik, jenis suke pakai 1 tu lah sampai lunyai

    papa Mifz- ya betul... sgt banyak sentimental value nyer

    Ibu Lala- hhehehe beli sndiri tak blh tulis dpt, kalu edy yg belikan baru tls dapat heeheh

    Mia Izzati- ko tu mmg dik..

    Acik Erna-w`salam acik, aah acik betul tuh

    ReplyDelete
  18. baby Lydia- alah biasa2 je dik, mintak2 tahan

    Deqs Qienz- heheh kalu pg mana2 pakai selipar gk, kt opis kene pakai kst ngn sandal je dik, kang bos akak terkeluar bijik mata

    en A. Samad- abis lah pinggang org yg pakai tuh ek heheh

    Nekcik- wsalam nekcik,heheh tp kadang lg berumur lg cerewet nekcik, mcm mak dana, itu takmo ini takmo

    Marya- wsalam Marya, heheh ada kain batik kan pakai masa study dulu thn 2000 sampai skrg msh elok lg... syg sgt

    kak NOra- betul2 sgt setuju

    Lizz- akak pun suke, dhla tahan... berbaloi lak tu... cuma rm150 je

    Emy-hehehe sesekali je

    ReplyDelete
  19. best ke akk selipar tu? mahal tak?

    ReplyDelete
  20. cantik selipar akak yg atas tu..:)

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...