Wednesday, October 3, 2012

WW bila si bujang demam

as salam sume kwn2,

ujung minggu aritu si bujang demam, mlm td msh lg pns... isnin pg kenek doc bgtau pns sbb kahak... doc bg gak ubat dmm n antibiotik, bg gk ubat btk n kahak, pas amik ubt yg batuk n kahak dia akan muntah n kuar kahak2... huhuhui mintak2 cpt sihat (kata WW tp ada banyak gk word nyer)




hari ahad ptg, jelum bdn nyer ngn air asam jawa, dia siap amik kesempatan main air lg




mlm td msh pns lg, lumur kepala ngn asam jawa... sian dia


p/s: doakan semoa aiyan sihat spt sediakala....

31 comments:

  1. Doa kakak buat Ayyan moga cepat sembuh. Dana kena cutilah ye hari ini.

    ReplyDelete
  2. kak Zakie- tak cuti kak, isnin je cuti.... makngah boleh handle lg

    ReplyDelete
  3. Semoga Aiyan segera pulih dari demamnya.

    ReplyDelete
  4. Insyallah takder apa la.. deman jer tu..

    ReplyDelete
  5. ye, akak.. Ros doakan moga Aiyan cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  6. AIYAN cepat sembuh okey....

    takpe dana, aiyan demam nak dpt akal tu....nak berjalan dah tu kot heeheheh....aiyan skrang dah tegap kan dana...suke aku tgk...

    ReplyDelete
  7. oh inilah petua rambut keteng si aiyan yek..letak air asam jawa rupanya...hehehe..sian aiyan..abis satu kepala ni...takpe kan aiyan..turun skit suhu tu..apapun..moga cepat sembuh yek ..muahhh

    ReplyDelete
  8. kasihan nye demam..
    demam2 pun boleh gelak lagi yea..
    harap2 cepat sembuh demam tu :-)

    ReplyDelete
  9. ayyan cepat sembuh sayang... ala kesiannyer dia.. tapi yang penting dia tetap senyum.. baguih budakni..

    ReplyDelete
  10. kakcik Nur Seroja- amin2.... tq kakcik

    pn Fifiey- hrp2 gitu lah, tp bdk2 bkn cam org tua, kene betul2 chek

    Ros- amin2... mekasih dik

    Lieya- hrp2 gitulah beb, riso aku...insyallah hrpnyer demam nk dpt akal lah... alhmdulillah ddk dh tgp cume berdiri je lum blh

    ReplyDelete
  11. musim ni kot kak..mia pon baru pas baik demam..susah ati rasaynya..kak lumur bunga raya gak...

    ReplyDelete
  12. cepat sihat ye aiyan...

    p/s : kak, saya ni tak berapa reti lukis muka orang..hehe..pape pun, nanti saya try lukiskan ye...

    ReplyDelete
  13. assalam dina..moga aiyan cepat baik ye.air daun bunga raya pun boleh jugak guna untuk turunkan panas badan

    ReplyDelete
  14. 1st time kesini...moga aiyan cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  15. Moga cepat sembuh..
    Kalau byk lagi kahaknya, sometimes perlu ambil nebuliser

    ReplyDelete
  16. alahai..siannya ayyan..walau sengih2 tu..demam nak tambah akal kot..cepat sembuh ye sayang :)

    ReplyDelete
  17. cepat sihat ye sayang...

    tapi dlm pada tak sihat tu, nampak notti lagi tu...hehe...

    ReplyDelete
  18. QA`s-amin2

    Emy-heheheh cube bt kt darin ya auw2 jd tak rambut dia kenteng...

    PMDR- hehehe dia gelak sbb dpt main air jelum kepala tuh

    k Chozila- pns2 bdn dia tp ttp ligat tu kak

    ReplyDelete
  19. Mia Izzati-aah dik, doc ckp camtu tgh musim nih... nk cari pokok bunga raya pun pyh dik

    k Qhaifa Nur- amin2, mekasih kak

    Nur Anis- tq anis, hehehe cube lah dik mana tau jd... akak jth cinta ngn lukisan mu

    Acik Erna-w`salam acik, amin2... itulah acik nk cari pokoknyer pun pyh

    Lizz- nnti saya menyusul ke sana pulak, tq

    Daddy Ziyyad- mekasih,selalu kalu bnyak kahak doc akan bg nebuliser ngn sedut kahak sekali

    k Dee- heheeh hrp2nyer gitulah kak, apa lah akal baru dia

    k Wahida- insyallah kak, heheheh walaupun dmm,kepala ada coolfvr ttp ligat

    ReplyDelete
  20. semoga aiyan sihat2 selalu k.. kiss dr auntie utk aiyan.. muahhhh... :)

    ReplyDelete
  21. Memang musim demam sekrg nie....syifa baru lepas baik...

    ReplyDelete
  22. alaa demam ye....siannya dia....moga cpt sembuh ye .....

    ReplyDelete
  23. semoga cepat sembuuh...demam2 pon boleh senyum... comel :)

    ReplyDelete
  24. Ct Rahani-mekasih ct

    Che Rosliza- itulah, hrp2 dmmnye cpt sembuh

    en Jagau- alhamdulillah

    k Bitt- mekasih kak.... senyum bile dpt main air ngn nampak org amik gmbr

    ReplyDelete
  25. cian dia..skg dah sihat kew kak??

    ReplyDelete
  26. moga ayyan cepat sembuh moga dia diberikan kesihatan yg baik .

    amin

    ReplyDelete
  27. demam kah??? tgk happy semacam jek..hhehheh..noty boy la dia

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...