Wednesday, October 24, 2012

selamat hari raya korban kwn2

as salam sume kwn2,

mahap2 arini lmbt bt ntry, sibuk setel keje n kemas2 sbb esok ada audit 5s,

mood sedih nih, konon esok nk balik johor tp hampa, mungkin ptg baru gerak sbb nyer edy tak dpt cuti, cuti dia tak lulus... hampa betul... pelik tul ngn boss dia, dhla company melayu, dhla hampir sebulan ahad pun dia keje sampai mlm... cuti raya kene cut lak...

selamat bercuti semua

p/s: sorry kwn2 nama pemenang nnti akan aku umumkan lps raya..maaf sgt2 yek...

18 comments:

  1. alolololo ciann..
    x per.. pelan2 kayuh.. esok pun tak per.. kan balik juga... ;D
    >> lawa tocang aiyan.. :D

    ReplyDelete
  2. sabar.. ada hikmah disebaliknya tu..

    selamat bercuti dah berhari raya.. =)

    ReplyDelete
  3. berkorban cuti raya... sedih..

    ReplyDelete
  4. assalam Dana..sabo ye..Insyaallah dapat jugak balik kampung nanti kan..hati2 dijalan raya ye

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya aidiladha..

    ReplyDelete
  6. laa kesian akak..takpe janji dapat lik kak..tapi rasa tak besh la kan..boss tu pon macam tak raya plak dia..

    ReplyDelete
  7. slmt hari raya buat kak sklurga..ati² ketika d jalanan ya :)

    ReplyDelete
  8. salam kak...nanti akak bagi emel akak ye..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum norhidana,

    Sabar la ya norhidana,mungkin ada hikmah disebaliknya...

    Selamat Hari Raya Aidil Adha...

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya korban dana...

    ish...tak patut betul bos dia tu...grrrrrr!!!

    ReplyDelete
  11. ape citer raya haji aiyan ni...mesti meriah nie hah....

    ReplyDelete
  12. as salam

    selamat hari raya aiyan :)

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya...Korban apa tahun nie...

    ReplyDelete
  14. peace no war aiyan..
    jgn nakal2 ok..!!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...